Inauguració en la jornada de reflexió

dimecres, 23 de maig de 2007

Segons informen diversos mitjans (digitalment podeu consultar Levante-EMV), la Conselleria de Sanitat ha organitzat una jornada de portes obertes del nou consultori mèdic del Vedat dissabte que ve, 26 de maig, dia de reflexió per les eleccions locals i autonòmiques del pròxim diumenge. Responsables de l'àrea de salut van informar ahir al consistori de Torrent (que ha pagat íntegrament els diners de les obres) i a l'Associació de Veïns del Vedat que la infraestructura sanitària s'engegarà oficialment el divendres 1 de juny però que aquest dissabte s'obriran les portes perquè els veïns puguen visitar la instal·lació.
Es dóna la circumstància que la reforma del local es va concloure fa més d'un mes però roman tancat davant la negativa del conseller Rafael Blasco d'inaugurar-lo, després de l'últim escàndol viscut a Torrent durant la inauguració del segon centre de salut de la ciutat on la conselleria va utilitzar personal de confiança com a figurants o extres, com si foren treballadors del mateix. Així, els veïns del Vedat continuen anant a l'antic consultori malgrat que el nou ja està finalitzat.
Es dóna la circumstància, a més, que el Partit Popular de Torrent ha instal·lat una carpa electoral dins del recinte del consultori nou, com oficina de campanya en aquesta zona residencial.
Crec que aquesta notícia no mereix major comentari. Estem arribant a uns índexs de manipulació electoral des del poder inassumibles per a una societat democràtica.