Molt bona estratègia en l'última oportunitat per al Safranar

dilluns, 14 de maig de 2007

Falsegen uns tríptics de l'ajuntament per a anunciar la protecció de l'horta de Torrent.

Aquest passat cap de setmana vam trobar les bústies plenes de tríptics en els quals, amb una fotografia de l'alcalde Josep Bresó i la tipografia semblant a la de l'ajuntament, se'ns convida a un acte per a presentar el Projecte de Conservació de l'Horta de Safranar. Aquesta zona està qualificada com urbanitzable en el concert previ del Pla General d'Ordenació Urbana i compta amb el rebuig dels col·lectius ecologistes de la ciutat.


Recordem que és l'últim reducte d'horta en la nostra ciutat, i està condemnat a ser pisos i una ronda, per tal d'extraure fons per poder soterrar el metro (que no paga la Generalitat en Torrent mentre que a Manises li fa 4 parades soterrades totes debades).
En els tríptics, titulats "Torrent, la capital de l'Horta:Construïm la ciutat per a tu", se cita als interessats a un acte el 12 de maig -el primer dia de la campanya electoral- en el saló d'actes de l'ajuntament i per a il·lustrar-lo s'inclou un escut semblant al de l'ajuntament, en el qual s'han substituït les tres torres que ho integren per tres flors de safrà. A més, inclou una cita de l'exalcalde, Jesús Ros, i una foto del premi a la Ciutat Sostenible amb Bresó i la ministra Narbona.
La iniciativa ha creat un cert malestar en l'equip de govern, que ahir va voler deixar clar que la convocatòria no ha partit de l'ajuntament. Des de millorTorrent pensem que potser el que més ha molestat és que, com que els veïns estan acostumats a aquesta classe de malbaratament de diners públics, amb propagandes ridícules del consistori, fotos de l'alcalde rebent premis, etcètera, la ciutadania ha pensat que el nostre alcalde es presenta a les eleccions protegint el Safranar, cosa que és absolutament falsa. Tant Català com Bresó veuen muntanyes de formigó i diners en forma de llicència d'obres en el que hui és el Safranar. Però la forma (molt al gust del PSOE), i el missatge, típic d'un pensament polític progressista i sostenible (ecologista), deixa en evidència els plans de Bresó. Molt bona estratègia. Enhorabona per l'impacte mediàtic i per fer-nos pensar.

1 comentaris:

_xavieret ha dit...

Falsegen l'escut de Torrent per a adaptar-lo als colors del PP (blau i carabassa). Sobretot carabassa, com ells.
El que s'ha de veure i aguantar!
Ausades que sí!