Sobre el bloc

dimecres, 30 de maig de 2007

Per Toni Tormos.

La veritat és que este article m'ha costat d'escriure. La notícia és el canvi a Torrent, i és Maria José Català. Això està clar. Però des de millorTorrent, tot i el poc temps de què disposem, no podem deixar d'entrar en el resultat del Bloc, i del Compromís, clar.

A Torrent, tot i baixar la participació, i tot i el 'tsunami' del PP, hem guanyat vots. De 1.757 a 1.852, uns cent vots. Pot no semblar massa, però per a un partit valencianista, i tal com han anat les coses, mostra una fidelitat molt digna. I en una ciutat on és ben difícil vendre un missatge nacionalista per les característiques sòciopolítiques del nostre poble. És el premi a un esforç enorme en una magnífica campanya de Sento Beguer i els seus, que no han abastat el premi de decidir govern ni de sumar un segon regidor.

El Compromís, ha demostrat que unir no significa sempre sumar. A EU i Bloc junts els han votat 2.165 persones, front a les locals 1.321+1.852 per separat, significa que 1.008 vots no han cregut en esta aposta.

>>