Maria José pren la vara de comandament

diumenge, 17 de juny de 2007

Català: “Hui em compromet a l'àrdua tasca de col·locar a Torrent en el lloc que es mereix"
Les fotografies de la presa de possessió, en La Opinón de Torrent.

Hui, centenars de torrentins han acompanyat Mª José Català en l'acte de constitució de la nova corporació municipal . Centenars de veïns han omplert el vestíbul i el saló de plens de l'ajuntament per a poder seguir a través de pantalles, l'acte de constitució de la nova corporació municipal. En l'interior del saló d'actes, representants d'associacions veïnals, culturals i del món de l'empresa i el comerç, entre molts altres han acudit a l'acte de constitució de la nova corporació municipal de l'Ajuntament de Torrent.

L'acte s'ha iniciat amb la constitució de la mesa d'edat, formada pel secretari del consistori, i els regidors de major edat, Juan José García Campos, i la més jove, en aquest cas, Mª José Català Verdet. Un a un, cada regidor ha anat pujant a l'escenari del saló d'actes del consistori per a jurar o prometre el càrrec de regidor i rebre la medalla de l'Ajuntament de Torrent. Una vegada que tots han acceptat el seu càrrec com regidors, s'ha procedit a la votació per a l'elecció de l'alcalde. Conforme al previst, s'ha proclamat a Mª José Català Verdet alcaldessa de Torrent, amb 13 vots a favor. Juan García ha estat l'encarregat de fer lliurament a Mª José de la vara de comandament, símbol de l'ajuntament de la ciutat.

Una vegada nomenada alcaldessa, Català ha donat la paraula al portaveu del Bloc-Verds-Plataforma per l’hospital, Vicent Beguer, que al seu discurs ha mostrat el seu suport a la nova alcaldessa en alguns temes que compartien en el programa, com el tancament de la pedrera o el desmantellament de Parc Aventura.

Per la seua banda l'anterior alcalde, José Bresó, ha destacat que els ofereixen el seu suport “encara que sou vosaltres qui heu de dur la iniciativa. Assumim el compromís de ser una oposició constructiva i esperem que seguisca la transparència pel que fa a l'oposició. El programa és el contracte que heu subscrit amb els ciutadans i exigirem que es complisca”, ha assegurat.

“Orgull, responsabilitat i gratitud, a més d'un ferm compromís amb Torrent serà a partir d'hui la meua guia i la meua meta, la fi i la causa, l'eix del meu treball i en definitiva l'impuls que farà de cada matí un apassionant repte del que hui em sent satisfeta d'orgull”. Amb aquestes paraules, Mª José Català ha iniciat el seu discurs als allí presents. També ha volgut fer referència a la jornada electoral destacant que “el respecte a les diferents alternatives de govern marcava un clima de convivència, una lliçó de civisme, responsabilitat democràtica i participació”. Una vegada més, ha volgut destacar la importància d'il·lusionar als ciutadans. “Temps de canvi va ser un dels nostres eslògans en la campanya, l'autèntica raó que hui em trobe davant vosaltres adquirint la responsabilitat d'encapçalar la destinació de la nostra ciutat en els pròxims anys. Fa 30 anys i un dia de les primeres eleccions democràtiques i crec que les passades eleccions del dia 27 de maig tenen molt a veure amb aquelles: la il·lusió i la confiança que les coses poden canviar”, ha afirmat Català. La proximitat serà un dels aspectes destacats en el seu govern: “s'inicia una nova etapa, l'etapa de les persones, de la política de carrer, de la proximitat i de l'atenció individualitzada a tots i cadascun dels barris de Torrent. Seré l'alcaldessa de tots”. A més, la nova alcaldessa ha tingut paraules d'agraïment a l'anterior alcalde, José Bresó: “Pepe. Gràcies per dedicar tants dies, tantes hores, tants esforços per a fer de Torrent el millor municipi”. Per altra banda, també ha volgut recordar als anteriors dirigents del partit a Torrent, especialment a Vicente Soria: “Vas apostar i vas creure en nosaltres. Eres l'inici d'aquesta era, una part fonamental d'aquesta història de futur”. Mª José Català ha finalitzat la seua intervenció apostant per la defensa dels interessos de Torrent i s'ha compromès “a l'àrdua tasca de col·locar a Torrent en el lloc que es mereix”. Amb la tradicional foto de tots els membres de la corporació al complet s'ha donat per finalitzat l'acte.


Enhorabona alcaldessa. Aconseguir un millor Torrent és la teua principal faena!


(Nota de premsa PP Torrent)