Esperit faller: quan queda la cendra cal tornar a començar

diumenge, 1 de juliol de 2007

Hui he deixat el fatalisme d'anit. Segurament l'esperit faller que porta de sèrie el meu ADN s'ha activat, i he decidit que vull formar part de la cada vegada més interessant i nombrosa blogosfera torrentina.

Primer de tot, vull expressar el més agraïment més absolut a tots els qui han pensat qe millorTorrent devia seguir. També gràcies a la vintena de mails diferents i al comentari que s'alegra del que ha passat. Gràcies perquè en el fons vol dir que em llegiu. Però clar, els qu m'han copsat són els qui han deixat un comentari o un mail d'ànim. GRÀCIES als qui conec (Josevi, Ferran, Maria), als qui no conec però espere conèixer prompte (Sento, Ramon, Lluis, Arturo, Jose Luis) i als qui no conec en absolut (Marià, Neus, Andrea, anònims). Molt especialment, agrair als que han intentat que recuperara els articles, i gràcies a Arturo L. perquè he recuperat alguns d'ells (els comentaris han passat per sempre a un món millor). Gràcies a tota la seua faena he vist com tornaven a aparèixer articles que per mi han sigut treball de temps, que, objectivament tenen una importància ínfima, però personalment són part de mi i d'alguna col·laboració que m'havien enviat.

millorTorrent ha tornat, i quan tinga més temps, amb més forces que mai.

______________________

Ara mateix estic abatut, perquè, quan treballava en el blog (volia millorar el disseny i penjar un article que havia preparat), un virus?? o no sé com explicar-ho, m'ha destruït tot el treball de tant de temps. Pareix increïble però no he pogut recuperar res. Ara mateix, i amb tota la faena que tinc actualment, no puc permetre'm construir el blog des de zero, com ocorre ara, i no tinc ganes de tornar a començar. No sé si tornaré a trobar forces. És un any d'articles suprimit, no ha quedat res, sempre confiava en què l'arxiu de blogger m'ho tindria tot guardadet. No sé què fer.
Estic abatut.
Potser havia de passar.
No sé si es tracta el final definitiu de millor Torrent.
Ha sigut un colp molt fort, però no he pogut fer res per salvar-lo.
Gràcies a tots els que m'heu llegit o col·laborat. Espere que prompte tindreu notícies meues, si trobe ànim...


14 comentaris:

Delincuente Fallero ha dit...

No te desanimes para nada.
Si necesitas algo, no dudes en pedirlo.

Y lo dicho, descansa esta noche, y mañana mas.

Saludos.

Miquel ha dit...

D'això res home. Has de continuar encara que siga de cero. Tota opinió és bona, i tota informació de Torrent també, i tota tribuna que es done als ciutadans de Torrent més encara.

M'agradaria anirmar-te a continuar en la teua faena bloguera, si no pot ser més atractiva visualment parlant, segur que podrà ser atractiva des del punt de vista de tindre un lloc a on parlar, informar-se i discutir de Torrent, el nostre poble que tant estimem. (cada ú en els seus plantejaments i pensaments)

Anònim ha dit...

tio! no et conec de res, però entre al blog, encara q en moltes coses no estem d'acord. No et desanimes, és una putada, però si continues en un parell de mesos tens el blog ja en plena activitat!

vinga, ànims!

Anònim ha dit...

Pero vamos a ver, el drama supongo que es que se han perdido ¿todas las noticias?
Pues si nl valían nada, jajajajaja

El otro Arturo ha dit...

Hola:

Mira... no sé si te servirá de algo, pero yo tengo tu blog suscrito a un lector de feeds y me aparecen muchos posts que, a día de hoy, aún se pueden leer. Puedes probar a suscribirte a un lector gratuito y en línea, como Bloglines, y ver si al inscribirte como usuario nuevo también te muestra la información de fechas anteriores. El último post que yo puedo leer es uno publicado el 14 de mayo de 2007 titulado "Carta oberta a l'alcalde de Torrent". Lo que sí que no se pueden leer son los comentarios, porque para eso se necesita sindicación aparte y creo que bloogger no la facilita.

Los textos no podrías volcarlos directamente pero sí copiarlos y subirlos de nuevo, porque incluyen hasta las fotos.

Si mi explicación no está demasiado clara, déjame aquí un mensaje y te mandaría un correo dándote más detalles.

Un saludo

El otro Arturo ha dit...

Se me ha olvidado en el mensaje anterior: si suscribiéndote a Bloglines no puedes recuperar parte de los posts, dímelo y te haría una copia de a lo que yo puedo acceder para enviártelo.

Arturo García ha dit...

Si tú eres "el otro arturo", ¿quién se supone que soy yo? Creo que me has dado una idea para un nuevo cuento.
Amics de millor torrent, ànim i continueu en la línea que porteu.
I per si de cas, vaig a fer-me una còpia del meu blog...

Sento Beguer i Miquel ha dit...

Ànim no passa res, torna a començar de zero.
Total, quantes vegades ho hem fet ja?
Si necesites ajuda hem tens a mi i a molta més gent, no et talles.
No et conec personalment i m'agardaría. Als pitjors moments d'atacs injustificats subvencionats eras l'alè que hem congraciava amb estes tecnologies. rep una forta abraçada.

Ramón Pacheco ha dit...

No te rindas, los que te hemos leído guardamos tus escritos en nuestras escasas memorias. Eres un ejemplo de saber guardar las distancias. Sigue (y haz una copia de lo efímero que producimos). Un abrazo.
Pd: no te lo tomes demasiado en serio. Desde la experiencia de un perdedor.

Maria ha dit...

soc ta mare, i se que tens, moltes coses, que te impedixen escomensar de nou, pero tambe, se que eres una persona constant, i que per les persones que te donen el seu aliento, (moltes gracies de la meu part),continuaras en el teu blog,un beset.

el otro arturo ha dit...

Arturo García, ése eres, :-))

Anònim ha dit...

Ánimo, no dejes de escribir y comentar en tu foro.
El Ojo Clinico

Anònim ha dit...

¿Cómo que no me conoces? José Luis está aquí: http://joseluisredon.wordpress.com

Ale, a conocerme, a conocerme

mT millor Torrent ha dit...

bé, parcialment. Encara no he pogut llegir-te tot.
:D