Torrent en festes: Chambao i molt més (Actualitzat)

dimecres, 11 de juliol de 2007Torrent comptarà amb Chambao com a plat fort de les festes patronals, la bona música pop-rock nacional, comarcal i local amb una nova edició del Rockejat, el folklore i les tradicions valencianes, i donarà un nou impuls als actes festius de Moros i Cristians amb motiu dels les pròximes festes que se celebraran del 24 al 30 de juny.
>>

20 comentaris:

Anònim ha dit...

Menudo cambio con las cutrifiestas del año pasado.
No os quejareis los dle Bloc, que se sigue apostando por la música local y comarcal...
¡Qué ganas de Sidonie!

Anònim ha dit...

i la música en valencià?

Anònim ha dit...

uf, estes coses si q se noten amb el PP!!

volem música en valencià!!

Anònim ha dit...

Anem a tindre-ho difícil, saps? perque fins i tot ha desaparegut la comisió informativa de política lingüística de l'ajuntament. És fort!!!

belerofonte ha dit...

Como se nota que no habeis participado NUNCA en las fiestas de Torrent, en lo que se refiere a conciertos y grandes eventos musicales. No teneis ni P... Idea, de lo que es organizar y llevar a cabo con éxito una semana de fiestas como se ha hecho durante años en Torrent. Tanto que sabeis, ¿donde se ha notado el cambio? en la eliminación de expojoc, dirigido a los niños y a las familias. ¿que alguien nos explique de donde se ha ahorrado el Ayuntamiento 100.000 euros? no será de el sueldo de los cinco guardaespaldas de la primera Dama. Un pokito de pofavo...

Anònim ha dit...

Belerofonte, eres penoso, ya veremos cuando empiciecen a caer políticos si dices lo mismo. Hay que tener dos dedos de frente con esas cosas. por lo que escribes se nota que eres político torrentino al que le han ganado la cartera democráticamente y ahora llora y se relame las heridas.

Si se ha ahorrado 100.000 euros, Olé por la Alcaldesa y si cambia el expojoc que vale una pasta por actividades infantiles por los barrios, mejor que mejor.

Un 10 al Rockejat este año porque por fin todos los grupos son de lo mismo. Nada de danzas ni cosas raras como el año pasado
En Las Provincias dice que habrá un día dedicado a la música valenciana

Anònim ha dit...

Potser ni haurà un dia de música en valencià compromes per el anterior govern. El any que ve ningún grup en valencià.
Visca el PP

Ricard ha dit...

No hi ha cap nit de la música en valencià programada per l'ajuntament. No hi ha cap grup en valencià en les festes. No cal dir res més, els fets parlen per ells mateixos.

Anònim ha dit...

Estalvi 100.000 euros. PERFECTE¡
Encara es podría estalviar mes diners. Conec la festa de moros y cristians y el presupost per a la Federació es EXCESIU. Espere que tenint la Alcaldesa el carrec de les festes puga vigilar de prop la consecució correcta de lo presupuestat.
Considere que gastar casi 1 milió de euros en festes ... ES EXCESIU.

Anònim ha dit...

Ha desaparegut la música en valencià. Un zero a la Català. A les primeres de canvi mos mostra com es. Un zero a millor torrent pel suport descarat a esta beata pija antivalenciana

Anònim ha dit...

1 pregunta, esque si no eres de Torrent y vives lejos como puedes conseguir las entradas para los conciertos?¿?

Anònim ha dit...

Doncs si voleu música en Valencià veniuse'n a Benifairó de la Valldigna el 31 de Julio hi ha 1 nit anomenada "Més que Rock" i actuaran "Obrint Pas", "La Gossa Sorda" i dos grups +!

Anònim ha dit...

M´agradaria música en valencià però catalanistes ni un, aixina que molt bé

Anònim ha dit...

A quien vive lejos:
Lo de presentar el DNi no es para ser de Torrent, sino para controlar y que las mismas personas no recojan muchas veces entradas.
Hay que recoger en la casa de cultura de Torrent, o enviar a alguien que te las recoja.
Info: 96 111 11 11 (coste llamada local, muy barata)

Anònim ha dit...

A quien ha hecho este comentario:

M´agradaria música en valencià però catalanistes ni un, aixina que molt bé

Es tan subnormal como el director de una prestigiosa web con eco internacional, que razona de la siguiente forma:
si algo no me gusta, es catalanista, y con esa excusa, todo en castellano.
El catalanismo es una excusa de los españoles castellanos para que todo esté en castellano
Divide y vencerás

Anònim ha dit...

Pues si, es una pena que aun estemos así

Ricard ha dit...

Anònim digué:
"M´agradaria música en valencià però catalanistes ni un, aixina que molt bé"

D'entrada obviem la censura política més troglodita que presuposa aquest comentari. Però és que em fa molta gràcia: Em podries dir un cantant en valencià que no siga catalanista per a tu? O no serà que tot el que siga fer del valencià una llengua digna i útil és ser "catalanista"?
Se vos veu massa el llautó. Si voleu censurar el valencià digueu-ho alt i ben clar, no amb escuses de mal pagador com que no és valencià sinó "català". Insulteu la intel·ligència de la gent, xiquets.

pepi ha dit...

Ricard té tota la raó.
Es pot potenciar el festival portant a Sidonie i La Gossa Sorda. Això és apostar per la multiculturalitat, no portant només música en castellà

Maria ha dit...

estic, de acord, en lo que exposen Ricard i Pepi,i un anonim, el comentari, eixe está fora de plano i fa molta graçia, tot lo que es util para continuar parlant valençiá, es pa ells, dir la palabra majica, catalanistas, sí fan molta graçia, si no fora que graçies als semienfots i pensat i fet, la llengua,nostra valençiana se menospreçia continuament,per els castellans.

Romeu ha dit...

De acord en pei ricard i maria. Aixina els peperos que se omplin la boca en Valencia i el valencia, conseguiran en poc temps que desaparega nostra llengua. Ara en Torrent també