Canviat el nom de l'Avinguda

dilluns, 20 d’agost de 2007


El popular diari d'Internet, Hortanoticias, dóna per canviat el nom de l'Avinguda del País Valencià.
En una nota de suport al grup ultradretà de Coalició Valenciana Mislata, es demana el canvi de nom de places i carrers d'aquella població, argumentant que s'ha de fer com al “cas de Torrent que ha caviat de nom la principal avinguda del municipi”.
Ací no ens havíem assabentat, i per descomptat pensem que no ha estat així, i que l'Avinguda manté el seu tradicional nom.
De totes formes, recordem que tant País Valencià com Regne de València són denominacions que recull l'actual Estatut d'Autonomia de la Comunitat Valenciana en el preàmbul, i que País Valencià va ser el nom oficial de la nostra Comunitat en el període democràtic, des del final del franquisme fins al 1982.
Vore notícia

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Només faltava això, que en tantes coses que n'hi ha que fer, es canviaren els noms dels carrers per politiqueo barat.
Espere que Català no es deixe anredrar

Anònim ha dit...

jo espere que canvie el nom de l´avinguda perquè també és important i els seus votants no entendriem que l´avinguda continue més temps en eixe nom que separa als torrentins. No demanaré Regne de Valencia perque espere que el nou nom siga un que mos identifique a tots i no a una part dels valencians

Anònim ha dit...

pero, estem parlant, de cambiar els noms, dels carrers i avingudes, com si haverem cambiat de signe democratic, a signe de dictadura, perque se té que cambiar, si Avinguda del Pais Valenciá está recollit, en el actual Estatut, no crec que Catala, no tinga ya,no res que fer, en una població, que té altres prioritats, per a mi que es quede com está.

Anònim ha dit...

estic llegint el comentari, que demana el camvit, de nom, de la Avda. i diu que separa als torrentins, a mí en dona risa, i crec que es politiqueo, pur i dur, no hu demana el poble torrentí, solamens alguns politics.

Anònim ha dit...

Regne de València i País Valencià són noms patrimoni de tots els valencians,no d'una part incultes!!!!

Anònim ha dit...

Soles dir que no me puc creure que Catala canvie noms de carrers com si haguera canviat el regim. No als canvis i els politiqueos. Al Safranar es pot posar nous noms de carrers com Regne de Valencia, Avinguda Comunitat Valenciana, Estatut d'Autonomia, Diputat Jesús Ros o Diputat Vicent Sòria.
Germanor i no discussions estúpides que mos dividisquen

Anònim ha dit...

Tengo entendido y de buena fuente, de que Catalá no ha entrado en este tema, que alguno o algunos han sacado mailiciosamente a discusión.Y si más adelante cambia el nombre de la Avenida será para poner Avinguda del Vedat, que será más coherente.

Anònim ha dit...

En ningún caso del Vedat, ya que una ciudad no puede supeditarse a un barrio. En todo caso sería Avenida al Vedat, y sería muy triste porque sólo indicaría una dirección. Que se quede como está, ya que Pais Valenciano es legal y ha sido nombre oficial
No perdamos el tiempo con chorradas.
Català no cedas a presiones de ultraderecha: be center my friend

Anònim ha dit...

Perdón, efectivamente Avenida al Vedat. Pero, collons, no es una Avinguda que tradicionalmente se vá y vé del Vedat o qué¡. Que problema hay en que se llame Avenida al Vedat, pues este es un nombre que califica a la vía publica, y no crea una problemática politica.

Ricard ha dit...

Benvingut el PP més ultra, cafre i cavernícola!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

per favor, insults gratuitos --_no_ -gracies, se pot rebatir sense insultar, eixó no es cultura, es analfabetisme, crec que Avda. del Pais Valenciá, es un nom digne, que está comtemplat en el Estatut, i que es totalment democrátic.

Ricard ha dit...

I, a més, anant-hi en contra de mala manera -amb tot el que suposa canviar-li el nom a l'artèria principal d'una ciutat de 80.000, que no és, precisament, poqueta cosa- el PP el que fa és llevar-se la careta i mostrar-se tal com és. Explicant-me: cal ser molt reaccionari i tindre un odi visceral molt arrelat per fer una mesura així. Cal que el terme "País Valencià" -terme que no representa una altra cosa que un horitzó de dignitat per al nostre poble- provoque un odi incontrolable per actuar així. Cosa que demostra eixa visceralitat antivalenciana que batega ben fort al PP.

Potser no aconseguiran dur-ho a terme -com ja he dit adés, canviar-li el nom no és poqueta cosa i, a més, totalment balafiadora-, però a poc a poc van mostrant-nos el seu vertader rostre.

Anònim ha dit...

Ricart, si cada día te acuestas pensando en que el PP va cambiar el nombre de la Avenida, te aseguro que no hay intención de ello. Por favor, acuestate y piensa en otra cosa vale tio.

Ricard ha dit...

"Tio", per començar no era tan complicat que copiares (copiar, eh!, no demane més, ni tan sols que sàpigues escriure bé l'única paraula que has posat en valencià...) el meu nom bé -"Ricard"-, senyor Anònim. I després, no sé tu, però els que som una miqueta gossos (o no, i estem d'exàmens) i damunt en agost, a les 23:02 (hora del meu anterior comentari, segons el que veig que posa) encara no estem pensant a gitar-nos ;) Per tant no puc fer cas de la teua recomanació, ho lamente. Ara, em fa molta gràcia quan atorgues una "obsessió" a la resta amb un tema que, qui ha estat pegant-li voltes al nano, heu estat precisament vosaltres, els del PP. Si la vostra visceralitat no vos haguera portat a posar el seek&destroy en el "País Valencià" de l'Avinguda "la resta", és clar, no haguera dit res. M'alegre que no hi haja intenció de canviar-ho; ara, això els ho expliques a tot el vostre cor de hooligans, que estaven més contents que un gínjol amb eixa possibilitat. No ha estat, precisament, des de "fora" que s'ha estés eixa bassa d'oli. Tu veuràs...