L'Ajuntament posa en marxa un punt de guàrdia policial en El Vedat

dissabte, 4 d’agost de 2007

Tres agents patrullen la zona i atenen els ciutadans en el punt de guàrdia de 7 del matí a 10 de la nit

La instal·lació d'un retén policial en El Vedat i els treballs per a la prevenció d'incendis són tan sols algunes de les actuacions que s'estan realitzant en aquest barri torrentí, tradicionalment mancat de serveis públics.
(04/08/07).-
L'Ajuntament ha posat en funcionament un lloc de guàrdia policial en El Vedat, per a garantir la seguretat ciutadana en aquesta zona. Des del passat 1 de juliol hi ha tres efectius policials patrullant en l'àrea, mitjançant un cotxe patrulla i dues motocicletes. L'equip de govern està treballant, des del primer dia, pel benestar dels torrentins i, sobretot, dels barris disseminats, com és la zona del Vedat. Per això, una de les mesures que s'estan portant a terme és reforçar la presència policial en els carrers, i principalment en una zona que mancava d'aquest servei, a través de l'establiment permanent d'un lloc de guàrdia policial. Situat en l'Avinguda San Lorenzo, concretament en l'antic consultori auxiliar, el retén presta servei diàriament entre les 7 del matí i les 10 de la nit.

>>

2 comentaris:

Anònim ha dit...

em sembla una mesura molt bona de Català després de tants anys als programes electorals de tots els partits, ara ha estat posible.

Amunt MJosé!

Anònim ha dit...

Parece que mucha gente que opina ahora es como si hace años que no viviera en Torrent, todos recordamos que en el vedat existía un retén de policia y que lejos de cumplir con la finalidad por el cual se ubicó, servía como lugar de encuentro para algunos de los "guardias municipales" y punto de meriendas y tertulias.
Para la memoria, lo mejor son los rabos de pasas. ¿ haber si ahora en la era catalá, resulta que todo es novedoso y va a ser la panacea de todos los males que aquejan al vedat y a esta Ciudad? ya somos mayorcitos,y los milagros no ocurren.