Sense metge ni pediatre per la vesprada

dijous, 2 d’agost del 2007

Bresó critica la deixadesa de la Conselleria i la permissivitat de l'equip de govern del PP, amb Maria José Català al capdavant
El PSOE de Torrent denuncia que la ciutat es quedarà sense metge i sense pediatre per les vesprades d'agost.

>>

4 comentaris:

Anònim ha dit...

JAJAJAJAJA PEDIATrE???? HI HA QUE VORE, JAJAJA, RESULTA QUE LA LLENGUA NO T'HE L'HAS D'INVENTAR, QUE JA ESRÀ INVENTADA, FES EL FAVOR DE FER SERVIR UN DICCIONARI QUE MOLTES VEGADES LES ERRADES D'AQUESTA WEB SON DE XIQUET. jajajaja QUÈ ÉS LO PRÒXIM?? ENTONÇES, O NO FICAR MÉS ACCENTS OBERTS. QUINA VERGONYA.
S'HA D'APRENDRE A ESCRIURE A AQUESTES ALTURES DE LA VIDA?

Anònim ha dit...

Em sembla molt bé l'encoratjament a escriure cada vegada millor la nostra llengua. Per això voldria dir que en valencià -com en la resta de llengües- riem amb "haha", ja que la "j" no representa eixe so aspirat en valencià, com sí que ho fa en castellà. I, en fi, el que és principal: pediatre no només és correcte, sinó que és l'única manera correcta d'escriure en valencià. "Pediatra" és només el femení.

Un salut

Anònim ha dit...

Gràcies Ricard

Anònim ha dit...

Grácies,Ricard, per la teua apreciació, que es la veritat, acabe de consultar el diccionari, Basic del us del valenciá, i efectivamente, es correcte PEDIATRE i pediatra y pediatres, el primer anónim,te que rectificar i ferse autocritica, ell mateix i consultar el diccionari, perque fica ja esrá, en lloc de ja está,tots podem tindre faltes, per no agafar el diccionari, de vez en quant.