Presentat el programa de tardor de l'Auditori de Torrent

dimarts, 18 de setembre del 2007

Agraïments al Gabinet de Comunicació Ajuntament de Torrent
(18/09/07)
L'alcaldessa de Torrent, Mª José Català, ha presentat aquest matí el programa de tardor de l'Auditori de Torrent, juntament amb el regidor de Cultura, Modest Muñoz i el director de l'Auditori, Josep Ruvira.
"Durant aquests anys, l’Auditori s'ha convertit en un referent comarcal i provincial, i hem de sentir-nos orgullosos de poder gaudir-lo dia a dia”, ha assenyalat Mª José Català.


“La programació que s'ha preparat és extraordinària quant a qualitat es refereix. Tenim unes instal·lacions perfectes, uns gestors extraordinaris i anem a gaudir de la cultura sense moure'ns de Torrent. D'aquesta forma, els veïns poden tenir accés en la seua pròpia ciutat a figures de rellevància internacional”, ha declarat Català.
El regidor de cultura, Modest Muñoz, ha destacat que “l’Auditori s'ha convertit en un referent cultural emblemàtic de la província i la seua programació variada i de qualitat abasta des del teatre fins a l'òpera passant per la dansa, i per una programació didàctica, escolar, formativa”.
A més ha afegit que aquesta programació ha complit dos objectius: atendre a “un públic més format, de més nivell, a més fer partícip a tot el teixit associatiu cultural de Torrent, com les bandes sinfòniques, els orfeons, els corals… que tot el que naix de la cultura local tinga cabuda en l'Auditori”.
El gerent de l'Auditori, Joseph Ruvira ha explicat detalladament la programació destacant principalment el festival de flamenc, el gran èxit del cicle de lírica i el teatre per a escolars.

>>

3 comentaris:

Anònim ha dit...

En principi pareix una bona programació, però la nostra llengua queda en algo anecdòtic, només un recital el 9 d'Octubre. Com ens destruixen estos de dretes...

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb solitari

Anònim ha dit...

que te que vore,de dretes o d`asquerres.Un poquet de dignitat.Per cert,el blog, de puta mare.