"Prohibit"

dimecres, 5 de setembre de 2007

Tranquils, mT ja ho traduïx, ja que el nostre Ajuntament passa de la llengua pròpia cooficial.

Per cert, les bicicletes circularan pel nou carril bus, en una ciutat
"amiga de les bicis"
com és la nostra (ha ha ha, només era una broma, les bicis passen oficialment a vore-se-les amb els cotxes)

>>

11 comentaris:

Anònim ha dit...

¿Pero qué esperaais? Que ahora manda la derecha, chavalines...

Anònim ha dit...

Seguisc este blog a diari però aquesta és una anti-noticia.

Refereint-vos a les plaques que han posat a l´Avinguda critiqueu que el cartell estiga en castellà i segons l´anònim de dalt és per que governa la dreta i segons l´autor l´ajuntament passa de la llengua cooficial.

Anem a vore, voleu dir que abans tot estava escrit en valencià? Per a res

Voleu dir que està en castellà per manament de l´ajuntament? Al·lucine també.

Per què no critiqueu quan només s´escriu en valencià? Segons la llei deuria d´estar en valencià i en castellà, però quan només està en valencià no es critica.

Estic a favor de la medida, per l´Avinguda pasen molts xiquets i més que res gent major. Més d´una vegada hem tingut que apartar-nos per a que idiotes, no tenen altre nom, passen en el monopatí i no ens xafen.

També es de veres que falta carril bici a Torrent. Espere que en esta legislatura, Torrent dispose de carril bici com així ho va prometre l´Alcaldessa al seu programa i no faça com l´anterior alcalde que ho va prometre i no ho va fer. Català n´estic segur que ho acomplirà

Anònim ha dit...

JAJAJAJAAJAJAJAJJAJJAJAJAAJJANO oTE LO CREES NITU

Ricard ha dit...

Perdona/Perdona, però/pero això/eso del/del bilingüisme/bilingüismo és/es una/una fal·làcia/falacia. Sobretot/sobretodo perquè/porque sempre/siempre acaba/acaba perdent/perdiendo el/el valencià/valenciano. I ens podria portar a escrits com aquest. D'altra banda, per un cas de suposada "discriminació" del castellà te'n podria posar vint-mil del valencià -i em quede curt. Que damunt ho vingues justificant només s'explica des de dos supòsits: o te la recanxinxunfla el valencià -hi tens tot el dret, faltaria més- o ets un fanàtic pepero a mort -en tens més dret encara, faltaria encara més!

Anònim ha dit...

Tod en Valenciá com el xiste del mexicá ¡ah coxones¡, si no el Ricart mos fotrá una perorata de collons de mico, pero de pás canyas, tod es culpa del PP.

willem ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Ricard ha dit...

Ei, Anònim, no sé si ho saps, però, si més no, t'ho recorde: el valencià no és el mateix que el castellà però sense l'última vocal. De res ;)

Maria ha dit...

el comentari, que fa en broma mT, esta molt conseguit, i dehurien de llegirlo, sencer, la placa dehuria de dir Prohibido i Prohibit, perqué?, no som bilingues en Torrent, no está bé, que sempre estem cedint a la llengua castellana.

Jose ha dit...

Evidentment, a Torrent s´ha de potenciar el valencià, la nostra llengua. No soc partidari de traduïr tot a castellà i valencià duplicant papers, senyals, etc. que es tradueïx en més diners.

Sóc més ben be, partidari de que només estiga escrit en una llengua. O en valencià o en castellà i alternar-lo. És la meua opinió.

Estic d´acord en que podia haver estat escrit el cartell en valencià també, però negue com s´ha afirmat ací que l´Ajuntament de Torrent pse de la llengua valenciana.

Per què? Perque sé de bon tros que l´Alcaldessa vol que ara, tot estiga escrit també en valencià.

Pot ser siga un error per part de qui ha encomanat el cartell, tècnic de tràfic, regidor, o govern anterior de Torrent. Ho desconec

Anònim ha dit...

Yo no creo que sea una anti-noticia, sino una noticia llena de sátira ironía. Enhorabuena por el blog.
Por cierto, que los carteles ya son objeto de grafiteros

Anònim ha dit...

hi ha un grup que està fent coses per potenciar la bici a la ciutat. L'altre dia vaig vore un cartell, es diu Col.lectiu Soterranya . Fa temps estigué a una activitat que van fer sobre la dona campesina i semblen gent seriosa.
més info http://soterranya.blog. jo vaig asistir a uspot.com