Renovat web del PP de Torrent

dissabte, 1 de setembre de 2007


(30/08/07).- Després d'uns mesos inactiva després de la victòria electoral del passat 27 de maig, el Partit Popular renova el seu portal en Internet adaptant-lo a la nova situació del partit en Torrent.

Entre les novetats, destaca un apartat de notícies de Torrent que molt prompte permetrà la inclusió de comentaris per part dels visitants, que prèviament hauran de donar-se d'alta.

>>

5 comentaris:

ximet ha dit...

Molt bona la web del PP, en quant al comentari del sret. Serra, no s´entera de res o no vol recordar que el seu amiguet es gastà vora 20 milions de pessetes en renovar la web.

Anònim ha dit...

La web del PP la farà segur alguna persona del partit encarregada d'això, la del Ajuntament la fa una empresa la qual va ser contractada per l'anterior equip de govern i que la estan refent. Quan un no sap que escriure, acaba ficant bobaes

Anònim ha dit...

El Sr. Serra va perdut. Ara es clava en el Sr. Soria, insultant a "un dentiste". dEIXE-MOS EN PAU, SENYORET

Anònim ha dit...

El Serra és vergonyós es deuria d´anar a un altre poble i deixar Torrent en pau, li ha dit psicópata i jo dé l´altre em querellaria

Anònim ha dit...

Que bien sentaría para normalización democrática de los medios de Comunicación en Torrent, si cualquier día aperece una noticia que digo " Al Sr. ....., le han pedido que se vaya a Segorbe y que dé de alta el Segorbrrentí.com". Desde luego no sabrían la pieza que les cae, pero en Torrent se celebraría con Cava durante un mes, y se instituiría la Fiesta del día que se marchó El Canta Mañanas.