Torrent posarà a disposició de la Conselleria terrenys per a un nou col·legi

diumenge, 9 de setembre del 2007


Agraïments Gabinet de Comunicació Ajuntament de Torrent
La parcel·la està situada en
Parc Central per poder atendre les
necessitats educatives futures en la zona

Des de millor Torrent pensem que és un bon camí per a una nova relació Generalitat-Conselleria, esperada després de la victòria del PP. Ara cal esperar voluntat i fets per part del Consell.


L'Ajuntament de Torrent posarà a la disposició de la Conselleria d'Educació terrenys en la zona de Parc Central per la construcció d'un nou col·legi, que suposaria l'11 de la ciutat.

>>

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Així es deuria d´haver treballat des de fa anys. Era més fàcil plorar que la Generalitat no feia res i no acomplir els deures primer cedint terrenys i després vore, si la Generalitat feia algo i era l´Ajuntament qui cumplia o no.

Enhorabona a Català i al seu equip per demostrar a tots que era posible governar d´un altra manera i millor per Torrent

Anònim ha dit...

Jo voti a Catala pa que la Generalitat i l'alcaldessa treballaren colze a colze junts per el nostre poble, i veig que s'està fent.
Camps mos deu una visita

Anònim ha dit...

Cuanta demagogia

Anònim ha dit...

Si lo meten en los presupuestos de 2010 ya podemos darnos con un canto en los dientes,

Anònim ha dit...

Se debería pedir un colegio trilingüe con ingles, hay varias experiencias en marcha de la conselleria. Quisiera sugerir a este blog que abriera una sección para sugerencias de los ciudadanos con el fin de mejorar nuestra ciudad.

Anònim ha dit...

La Consellería está en la ruina. Hace unos 8 años hubiera sido bueno un gobierno PP en Generalitat y Ayuntamiento. Hoy día la Generalitat tramea como puede, y le ha venido ganar Torrent para lavar parte de su deuda, que Bresó no les dejaba y les exigía gasto, no fotos ni propaganda

Anònim ha dit...

Solo decir que secundo vuestra idea de poner una ciudad sanitaria en un anillo exterior de parc Central, y unir toda la ciudad con esta ciudad a través del metro. Es una idea ambiciosa pero la mejor solución para los ciudadanos. Catala debería consultar la ubicación.
Enhorbuena por el blog, aunque creo haceis mucha propaganda al PP de Torrent