El Bloc critica amb torxes a Torrent la prohibició del Correllengua
El Bloc demana emprendre accions per fer més fàcil la recepció de les ajudes que atorga la Llei de Dependència
També es demanen obres urgents per la canalització d'aigües pluvials al Barri de l'Estació-Camí la Nòria

>>

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabuena al Bloc, siempre haciendo propuestas para mejorar la ciudad. Son los que menos entran en el partidismo estéril, y los que más quieren a Torrent y a sus habitantes

Anònim ha dit...

Reacció espontania a 47é concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca.

Aquesta vesprada en l'entrega del premis de la 47é concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca tres persones joves de Sueca que hi estàven present a la Sala han aprofitat per fer una reacció espontània als mitjans de comunicació de Canal 9 per reinvidicar les emissions de TV3. A la qual cosa, abans dels fets dues reporteres de l'esmentada cadena es dirigix en castellà a u d'ells per tal de detindre la reinvidicació. On explicava que si ensenyaven aquell cartell (fet a bolí i cartó) en directe podrien perdre la feina. Els tres joves de Sueca s'han negat i tot seguit pensat i fet, quan transmetien en directe el concurs de Sueca s'han plantat davant la camera per tal d'exercir la llibertat d'expressió que ací al País Valencià manca.

Tot seguit les taules del voltant (tot militants o simpatitzants del Partit Popular) han esclatat de ràbia i odi amb insults, crits i llançaments d'objectes (tovallons i culleres) a la taula on hi eren els tres joves. La resta de gent de la sala a l'esbrinar que passava es quedava mirant o bé aplaudint. Fins i tot, algun militant del Partit popular de Sueca s'ha dignat a dir als tres joves que "mireu tots els dies baix del cotxe". Així fent alusió d'una amenaça típica de terroristes. Després van fardant amb la boca plena de democràcia en el Fòrum d'Ermua.

Anònim ha dit...

¿Qué tendrá que ver lo de as paellas?

Anònim ha dit...

Bé el BLOC, com sempre, es el primer en demanar propostes, pensant en els conciudadans, que están aillats al Camí la Noria, i deshatesos, fa tans anys, amunt el BLOC.