Els comerciants de Torrent en 2 hores s'en duran la seua pàgina web gratuïta a casa

La Generalitat Valenciana i Ajuntament de Torrent van presentar ahir un nou pla específic de modernització per als comerços, empreses i associacions, CompeTIC.
Amb l'engegada d'aquest projecte els comerciants podran en un curs de dues hores dur-se'n la pàgina web del seu negoci a casa.
Més de 2.000 comerços, menudes i mitjanes empreses, i també associacions podran crear la seua pròpia pàgina web de manera gratuïta i sense cost de manteniment gràcies a aquest programa.
Més de 200 persones van acudir a l'acte de presentació celebrat en la Casa de la Cultura que va comptar amb l'assistència del conseller de Justícia, Fernando de Rosa, l'alcaldessa de Torrent, María José Català, el director general d'Anetcom, José Luis Colvée, i el regidor de Foment Econòmic, Miguel Vilanova.

>>

2 comentaris:

Anònim ha dit...

¿Por que el torrenti ha borrado su mega noticia-consejo-mala leche sobre competic? ahh, yo lo se, ha metido la pata hasta el garrón intentado confundir al personal diciendo que no era un programa gratuito para los torrentinos y burlándose (no sabe hacer otra cosa) de la prensa municipal. que pena de hombre

Anònim ha dit...

eltorrenti.com no borra nunca nada, parece mentira que no lo sepas