El PSOE culpa al govern municipal del fracàs del Pla de Vacunació a Torrent

divendres, 26 d’octubre de 2007

Veiga: “No es pot jugar amb la salut dels nostres majors
El Grup Municipal socialista de l'Ajuntament de Torrent critica el fracàs del Pla de vacunació antigripal de la ciutat, un programa que existia des de fa quatre anys i que permetia la vacunació contra la grip de centenars de persones majors i de molts altres veïns.
Per iniciativa de l'Ajuntament, a Torrent des de fa 4 anys es venia vacunant de la grip a centenars de persones majors en les diferents Llars del Major de la ciutat. Amb això, es pretenia augmentar el nombre de vacunats, disminuint així la incidència de la grip; també es prestava un servici evitant desplaçaments a les persones majors i es disminuïen les cues en els centres de salut.

>>

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Un cero a quien corresponda
Catalá, tienes que gobernar, el triunfo electoral ya quedó atrás

Anònim ha dit...

"Català a fer la mà"

Volem cultura al poble i totes les accions que ha realitzat per ara l'intenten eliminar

Volem el teatre que hi havia abans, la música o uns instituts a temps i amb prou professors, que depén del mateix partit que governa l'ajuntament de Torrent: el PP, però a La Generalitat.

Anònim ha dit...

bó, els comentaris, anteriors, no es referixen a la noticia, u dic per propia experencia, el meu marit, s´a vacunat,de la grip, en el Ceam, com sempre,desde fa dos anys que está jubilat, els politics a voltes, no saben i critiquen, alló, que va de puta mare.

Anònim ha dit...

Enguany s'ha fet més tard i per la denuncia de un concechal del PSOE, però ya s'està fent. Pa ixó servix fer oposició, pa controlar al gobern i q eno siga un descontrol tot

Anònim ha dit...

Pero qué historias publica el comentarista anterior. Ya estaba pero que muy previsto, eso si, como cada año. Pero que quiere el PSPV-Torrent, tirarse faroles para desviar la atención de los gravisimos problemas internos que tienen, y el desgobierno de partido que tienen.