Els sabors de Galícia, a Torrent

dimarts, 30 d’octubre del 2007


JORNADES GASTRONÒMIQUES “ELS SABORS DE GALÍCIA” EN TORRENT
La plaça de la Llibertat de Torrent acollirà des del dimecres 31 d'octubre fins al diumenge dia 4 de novembre la I edició de les jornades gastronòmiques “Els sabors de Galícia”.
Per mitjà “dels sabors de Galícia” les empreses Pulperia Xantares i Galicatessen, amb el suport de la Regidoria de Foment Econòmic, pretenen acostar a Torrent una mostra de plats típics de Galícia com el polp “á feira”, les navalles a la planxa, la "carn a la brasa" (churrasco) a la graella, els xoriços al vi i rostits, el lacon a la gallega, els "cachelos", els pebrots de padró, l'empanada gallega, els vins albarinyo i ribeiro, postres com el pastís de Santiago i els licors gallecs.
Aquests productes podran ser adquirits i degustats pel públic en carpa de 350 metres situada a la Pl. La LLibertat, enfront dels Jutjats en horari de 12h a 17h i de 19h a 00h.

>>

6 comentaris:

Anònim ha dit...

ummmmmmmm ja em cau la baba, no pense perdre´m ni una degustació. Als que llegiu açò i sigau del PP, dir-vos que porteu més fires a Torrent, agrícola, ganadera, gastronómica, vinícola, comerç, embotits, etc..... que tot el poble vos ho agrairà, jo la primera!

Anònim ha dit...

sÍ, GRÀCIES A ESTE BLOG PEPERO JA SÉ TOTES LES DEGUSTACIONS. I SI APAREIX L'ALCALDESSA PENSE DIR-LI REBONICA I TOT EL QUE FAÇA FALTA.
ARA TORRENT SÍ QUE HA MILLORAT, AMB EL PP, I AMB L'AJUDA DE BLOGS DELINQÜENTS COM ESTE

Anònim ha dit...

DESDE LUEGO, SE POT CRITICAR, PER AIXÓ ESTA LA LLIBERTAT DE EXPRESIO, PERO NO ES CANSEU, DE ESTAR SEMPRE FICANSE A ESTE BLOG, (QUE NO ES NINGÚN DELINQÜENT), A VORE SI DE TANT DIRO VOSATROS ES QUE TENIU ALGO QUE AMAGAR QUE MENTIRES SI DIEU, NO FA falta que entreu a este blog, lo cual agrairien els que sí esten de acord en ell.

Anònim ha dit...

Amunt Millor Torrent! i ja està be de criticar l´unic mig que tenim per a informar-nos de tot, de les noticies de l´Ajuntament, les del PP, les del PSOE, les del Bloc, les d´Opció i les de tots els que tinguen algo que dir de Torrent i per a millorar-la. Enhorabona als gestors d´açò i que ho fan GRATIS TOTAL i sense demanar res.

Amunt Millor Torrent! ha tornat la coctelera, així que ara en tenim 2

Anònim ha dit...

gratis total??????pero no treballen a l'Ajuntament i son pagats per l'Alcaldessa?

administrador ha dit...

El creador, únic responsable i administrador de millor Torrent decalre:
Que no treballe a l'Ajuntament ni en cap càrrec de confiança de l'administració local o autonòmica vinculat a cap partit.
No estic afiliat a cap partit polític, i per descomptat no estic afiliat al Partit popular ni conec personalment a l'alcaldessa de Torrent. Si en el futur acabara militant en cap partit, tancaria el blog millorTorrent tal com és hui.
Tampoc rep cap sou de Maria José Català.
Més dades sobre mi a l'apartat "autor". Qualsevol dubte o alclariment al mail: millortorrent@hotmail.com, estaré encantat de respondre quan trobe temps.

Esta és una acusació que m'han fet molts emails i certament no entenc.