Immigració i La Unió habilitaran 72 places d'acollida per a immigrants temporers legals

dimecres, 24 d’octubre de 2007

Immigració i La Unió volen posar fi als assentaments habilitant 72 places d'acollida per a immigrants temporers legals
La Conselleria d'Immigració i Ciutadania i La Unió de Llauradors i Ramaders (Unió-COAG) van signar un acord pel qual habilitaran un total de 72 places a Torrent per a acollir a immigrants temporers legals i, d'aquesta forma, evitar els assentaments. El conseller d'Immigració, Rafael Blasco, i el secretari general de la Unió-COAG, Joan Brusca, van signar el conveni per a desenvolupar actuacions a favor de la integració dels immigrants en el camp valencià, pel qual es destinaran 262.000 euros.
El conseller va explicar que els convenis com el signat avui "permeten coordinar l'oferta i la demanda en les diferents campanyes", així com que els treballadors estrangers "enllacen una campanya després d'una altra".
D'aquesta forma, "es fomenta la continuïtat i l'especialització”. Per la seua banda, Brusca va insistir que La Unió-COAG "treballa per a enllaçar el major nombre possible de campanyes agrícoles dins de la Comunitat Valenciana", entre les quals va citar les d'hortalisses, cítrics, raïm i fruiters, entre unes altres.
Així mateix va afegir que uns altres dels objectius que la seua organització persegueix són "ampliar el temps de treball", el que implica "una major integració i estabilitat laboral dels temporers immigrants".
Font: Hortanoticias