L'alcaldessa de Torrent inaugura la XVI Setmana Cultural de Castella-la Manxa

dimarts, 23 d’octubre de 2007

Durant aquesta setmana l'associació ha organitzat multitud d'activitats que conclouran amb les tradicionals "molles amb raïm" (migas con uvas) (23/10/07) L'alcaldessa de Torrent, Mª José Català, acompanyada de diversos regidors de la Corporació Municipal, va inaugurar anit la XVI Setmana Cultural de l'Associació Cultural Castella-la Manxa de Torrent.
L'acte va donar començament a la setmana de festes que, des d'ahir i fins al pròxim 28 d'octubre, reunirà a tots els socis en diferents activitats lúdiques. L'alcaldessa de Torrent va dedicar unes paraules d'agraïment als assistents i els va animar a “gaudir d'una setmana festiva en la qual es recorden els costums i cultura manxega.
Durant aquesta setmana l'associació té preparades diferents activitats com una obra de teatre, la Jornada Gastronòmica Castellanomanxega, una exhibició de batuka, matinal de "gachas", o les tradicionals molles amb raïm, amb les quals cada any delecten a prop de 200 assistents. La majoria de les activitats se celebraran en la seu de l'associació, situada al Carrer Lope de Rueda de Torrent, molt a prop de l'àrea educacional de La Marxadella.