Torrent va proclamar a les seues falleres majors, la senyoreta Susana Martínez, i la xiqueta Paula Gran

divendres, 19 d’octubre del 2007


(Agraïments al Gabinet de Comunicació Aj. Torrent)
(18/10/2007). Torrent va celebrar ahir l'acte de proclamació de les seues falleres majors, Susana Martínez i la xiqueta Paula Gran.
També se'ls va fer imposició de la joia que els acredita com màximes representants del món faller de la ciutat.
Al mateix temps es van imposar les bandes a les seues corts d'honor en un acte celebrat en el saló d'actes de l'Aula de la CAM.
L'alcaldessa de Torrent i el regidor de Falles, Miguel Monterde, van presidir l'acte. El saló estava ple de gom a gom per acompanyar a les noves falleres majors de Torrent.
Entre el públic assistent estaven representants de les 27 comissions falleres de la ciutat i els integrants de la Junta Local Fallera.
La senyoreta Susana Martínez és de la comissió Àngel de l'Alcàsser, mentre que la xiqueta Paula Gran és de la falla Sant Roc.
Ahir, les 2 falleres van iniciar el seu mandat que tindrà els seus dies grans en el mes de març. En finalitzar l'acte i després del discurs de l'alcaldessa (on va animar a viure d'una manera molt especial les pròximes festes falleres) les proclamades falleres majors, al costat de les seues corts d'honor, van acudir a la parròquia de l'Assumpció per realitzar la tradicional ofrena de flors a la Verge dels Desamparats.