5è mes del medi ambient

dilluns, 12 de novembre de 2007

Per primera vegada les activitats programades s'acosten als diferents barris del municipi Torrent
08/11/07 - Torrent celebra durant novembre el mes del Medi ambient d'una forma especial. Des de la Regidoria de Medi ambient s'han organitzat multitud d'activitats de diverses índoles dirigides a totes les edats.
Des dels més menuts fins als més majors podran gaudir, aprendre i comprendre la importància de cuidar l'entorn més pròxim, a través de contacontes, tallers, jocs infantils, teatre…
“Enguany s'ha descentralitzat les activitats pels diferents barris de la ciutat per a acostar a tots els veïns i veïnes de Torrent els actes programats amb motiu del Mes del Medi ambient. El Xenillet, el Vedat, el nucli antic i el segon tram de l'Avinguda acolliran les diverses activitats, facilitant d'aquesta forma la participació i la implicació de les diferents zones de Torrent”, ha declarat el regidor de Medi ambient, José Francisco Gozalvo. “Per altra banda, també es va a traure al carrer els contacontes infantils, evitant un aforament limitat, i, així, tots els xiquets de Torrent podran acostar-se i participar de les mateixes.
Totes aquestes activitats s'han programat amb la finalitat de conscienciar a la població de la importància de cuidar el Medi ambient i perquè els més menuts aprenguen i comprenguen la necessitat de cuidar el seu entorn més pròxim”, ha assenyalat, Gozalvo.

>>

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Todo es un bla bla bla

Anònim ha dit...

Pues no