Cloenda dels actes del 75è aniversari del Grup

divendres, 30 de novembre de 2007

Presentat el llibre “De Blasco Ibáñez a Lope de Vega: El Grup. 75 anys”
Amb aquesta presentació es clausuren els actes commemoratius pel 75 aniversari del col·legi públic més antic de Torrent
30/11/07 - El Centre d'Ensenyament d'Infantil i Primària Lope de Vega de Torrent compleix enguany el seu 75 aniversari. Des del passat mes d'octubre han vingut realitzant diferents actes commemoratius. En la vesprada d'ahir, com cloenda a tots els esdeveniments, es va presentar el llibre “De Blasco Ibáñez a Lope de Vega: El Grup. 75 anys”.
Aquest llibre és el resultat de la col·laboració de professors, alumnes i pares, i que es podria definir “per a tots els públics”, com ja va explicar ahir la directora actual del centre, Pilar Moreno. Al llarg del llibre s'arrepleguen diferents articles i il·lustracions que arrepleguen la història del centre i els records i anècdotes d'alguns dels milers d'alumnes que han passat per les seues aules.
La presentació del llibre va estar presidida per l'alcaldessa de Torrent, Mª José Català i la regidora d'Educació Lola Roch, acompanyades en l'acte per la directora actual del centre, Pilar Moreno i la coordinadora del llibre, Conxa Chust.
En el transcurs de l'acte es va fer lliurament d'un exemplar del llibre a les persones que han col·laborat en ell i que van ser pujant una a una a l'escenari a arreplegar el seu exemplar. Després es va iniciar la projecció d'un DVD que feia un repàs gràfic a la història del col·legi.

>>