Demà comença Inquiet, el festival de cinema en valencià de Picassent

dimecres, 21 de novembre de 2007

Inquiet - Festival de Cinema en Valencià 2007 ja ha pres la forma definitiva i camina perquè Picassent siga, des del 22 de novembre fins a l’1 de desembre, la capital mundial del cinema en valencià. Després de les 133 obres presentades, el comité de selecció de l’organització ha decidit quines son les pel·lícules que concursaran en la tercera edició d’este festival que s’ha consolidat com el gran referent del cinema en la nostra llengua.
“Estem preparats per a fer la tercera edició de l'únic festival de cinema en valencià de tot el mon”. Amb estes contundents paraules ha començat Francesc Felipe, la seua al·locució en la roda de premsa de presentació d'Inquiet 2007. Un festival, que començarà demà a córrer amb l'objectiu de ser un any més un motor essencial en la promoció del cinema i l'audiovisual en la nostra llengua.
Molts són els noms més reconeguts que lluitaran per ser el millor llargmetratge en valencià de 2007, guardons que ja van rebre el 2005 Sigfrid Monleón i Marta Balletbó i el 2006 Marc Recha.
Enguany a la secció oficial de llargs el llistat de seleccionats és:

>>

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Esperem que guanyen:

http://es.youtube.com/watch?v=dUOmk6Wjf9Y