El Parc Central creix cap a la Marxadella

dijous, 22 de novembre de 2007

Es donen afectacions al trànsit al Carrer Alberic, Carrer Sis de Desembre, Carrer Foieta i Pàrquing Provisional de Pare Méndez.

La nova fase d'urbanització del Parc Central avança cap a La Marxadella, on acabarà destrossant el paisatge de "poble de cases baixes" que caracteritza al barri torrentí. A més, la zona, segons hem pogut saber, no preveu VPO, per tant s'alçaran grans edificis de renda lliure.
Els usuaris del pàrquing provisional de Pare Méndez ja han pogut comprovar les molèsties que els ocasiona esta urbanització, ja que ara només s'accedix al pàrquing pel carrer Alberic (a través de Pare Méndez, esquerra en el Carrer Alfons el Magnànim, i dreta pel carrer Alberic). Per cert, que el tram enllaça Pare Méndez amb el Carrer Sis de Desembre i el Carrer Foieta, es troba tallat al trànsit rodat. Així mateix, per afavorir les vies alternatives, als carrers Foieta i Alberic està prohibit estacionar en ambdós costats (s'avisa grua).

3 comentaris:

Anònim ha dit...

O sea, ahora os ragais las vestiduras, que pasó hace una año cuando el Grupo socialista aprobó esta ampliación. La verdad es esto es de chiste.

Anònim ha dit...

Caso curioso:

Unas videntes de Madrid pronostican que el gordo de navidad lo está vendiendo una hermandad de nuestra ciudad. Es la del Sanedrin.

En el foro de la hermandad lo he encontrado:

http://boards3.melodysoft.com/app?ID=kyrios

Anònim ha dit...

Casi se aproximan las videntes, por qué será la laoteria del PPTorrent.