El Partit Socialista de Torrent critica la falta d'originalitat del PP

dimecres, 28 de novembre de 2007


Yago: “El Partit Popular es limita a canviar les caràtules de projectes anteriors”
Com en anys anteriors, l'Ajuntament de Torrent es presenta en la Fira Urbe amb els projectes de futur que oferirà a la ciutadania. Resulta sorprenent l'anunci que ha fet l'alcaldessa de crear 700 habitatges protegits, sobretot després de vore el caos en el qual s'ha convertit l'àrea d'Urbanisme de l'Ajuntament, principalment pel que fa a serveis d'atenció al ciutadà. De nou, el Partit Popular utilitza els projectes engegats per l'anterior equip de govern, limitant-se únicament a canviar les caràtules dels mateixos, perquè gens recorde a projecte “socialista”, tant en matèria d'habitatge, en grans obres, o en recuperació del nucli antic.

Canviar caràtules de projectes perquè semblen propis sembla ser habitual. Resultaria molt més elegant reconèixer que els projectes presentats per l'actual equip de govern són projectes que en el seu moment es van fer entre tots, PSOE, PP, BLOC i UV, perquè quan governava el Partit Socialista el reconeixement i el mèrit era de tots, sense exclusió alguna.

La campanya electoral del Partit Popular es va realitzar amb el compromís de construir 5.000 habitatges de protecció oficial. Fa pocs dies, l'actual equip de govern ha reconegut que no es pot construir aquesta quantitat durant el present mandat.

L'anunci de la creació de 5.000 VPO és un bon reclam en una campanya, sobretot si no es pensava arribar al govern i fer realitat els compromisos, però és necessari explicar als ciutadans com el Partit Popular ha utilitzat la promesa dels habitatges per a aconseguir guanyar les eleccions.

En l'últim termini de presentació de sol·licituds per a l'accés a habitatge per a jòvens de la nostra ciutat, els demandants d'habitatge protegit no passaven de 1.500. Encara suposant que el nombre augmente amb el temps, mai estaríem parlant de més de 2.000 o 3.000 sol·licitants. Amb açò queda clar que l'única intenció que el Partit Popular tenia amb aquest compromís era enganyar i manipular als ciutadans.

Per al diputat provincial i regidor, Severino Yago, “el dels 5.000 habitatges resulta ser ‘una passada de frenada’, que irremeiablement va a deixar petjada en l'asfalt. La pregunta que tots tenim en la ment és la següent: a qui anirien destinades, si açò succeïra, els habitatges construïts de més? El Grup Socialista ho té clar, a solucionar-li els problemes a l'Ajuntament de València, que pràcticament no construeix VPO. Els habitatges anirien destinats a col·lectius que no tenen cabuda a València, i que estan sent expulsats cap a l'extraradi, perquè així quede espai per als grans esdeveniments. “Va a ser Torrent la sucursal pobra del PP valencià?”, es pregunta Yago.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Esta gente siempre igual...
Oposición forever y oaoaoa, Rajoy a Moncloa

Anònim ha dit...

Seferino tu si que estas atrasado de frenada y te pegas cada catañazo. Te falta, más formación cultural y política, eres muy susceptible y siempre as perdido los nervios enseguida. Mira los del Camí D'Albal, los tirabas sin prácticamente un duro, y cuando se quejaban les decías que se fueran bajo un puente.

Anònim ha dit...

Los del PSPV-Torrent no saben ya que hacer o que decir, siemplememente no saben hacer oposición, ya puede el Sr. Roxi Ano, él sup. que la mete por detrás( ya hablaremos del Safranar más adelante Jesús, siempre es una seguridad), y Mr Bean, que no dá una en el clavo. Los del PP atentos a maniobras extrañas que se están o pueden producir. Aviso para navegantes.

Anònim ha dit...

¿Que a Severino le falta formación cultural? ¿y a ti que te falta? as se escribe con "H". JEJEJEJEJE... En fin lo que hay que oir!

Anònim ha dit...

Si claro, no tiene un pelo de listo.ja, ja, ja, ja....