Veiga: "és vergonyós que els nostres alumnes hàgen d'estudiar en barracons"
El grup municipal socialista de l'Ajuntament de Torrent ha exigit a la Conselleria d'Educació i al govern municipal que “acceleren la instal·lació de les aules prefabricades que albergaran als alumnes de Secundària i de Batxillerat de l'Institut La Marxadella, perquè finalitze com més prompte la reforma del centre”. Segons han explicat els socialistes, l'institut La Marxadella es troba en període de reformes, pel que els alumnes i les seues famílies “vénen suportant contínues molèsties des de fa més de dos anys”.
“La reforma de l'institut havia d'haver començat fa quatre anys, però la Conselleria d'Educació va retardar sense cap explicació l'inici de les obres, que s'estan realitzant en dues fases”, assegura el principal partit de l'oposició. En la primera d'elles, s'ha construït un nou aulari per a albergar els cicles formatius de Formació Professional que es realitzen en l'institut.

>>

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Bó, aixó es de risa i patetic, fá mes de quinze anys, que el Institut de la Marchadella, está abandonat i quant se decidicen a millorarlo, tarden mes que un dia sense pá, les competencies a quin corresponga en Torrent, es desidia pura i dura.