II Festival de Titelles del Mediterrani

divendres, 16 de novembre de 2007

Fins al dia 21 de novembre la resta de posades en escena van dirigides als escolars i per a poder participar en elles han de realitzar els propis col·legis la reserva al telèfon 670857504.
Torrent inicia el Festival de Titelles del Mediterrani
Elx és l'altra ciutat coseu principal del festival, amb presència descentralitzada per tota la Comunitat Valenciana
Com a la primera edició, es realitzarà una donació a Unicef. En aquest aspecte, els organitzadors han destacat la iniciativa de l´Ajuntament de Torrent que donarà tota la taquilla de les dotze actuacions que es realitzaran en aquesta ciutat.
Tretze companyies passaran per la ciutat on oferiran des d'actuacions fins a tallers de creació de titelles
15/11/2007- Torrent inicia demà el Festival de Titelles del Mediterrani, per on passaran un total de 13 companyies fins al pròxim 21 de novembre, on oferiran des d'actuacions, dirigides especialment als més menuts, fins a tallers. La inauguració oficial d'aquest festival aquesta prevista per a demà a les 18,30 hores en el saló d'actes de l'Ajuntament de Torrent amb la inauguració d'una exposició en el vestíbul de l'Ajuntament sota el títol “Postals Titellaires” que presenta Artitere. A continuació la companyia La Estrella posarà en escena “La bella durmiente”.

>>


1 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona, vaig portar als meus alumnes a vore "La máquina del temps" i se ho varen pasar molt bé, i io també. Continueu aixi.