V TROBADA D’ASSOCIACIONS CIUTADANES DE TORRENT 2007

dilluns, 12 de novembre de 2007

Agraïments: FAC/ Gabinet Comunicació Aj. Torrent
La cloenda de la Trobada va comptar amb l'alcadessa de Torrent acompanyada per Juan Sanchis, president de la FAC
12/11/07 - Diumenge passat va finalitzar la V edició de la Trobada d’associacions Ciutadanes de Torrent 2007, organitzada per la Federació D’Associacions Ciutadanes (FAC) i l’Ajuntament de Torrent. Es va poder constatar un notable increment d'assistència de públic en el recinte del Mercat Municipal durant els quatre dies que va durar l'esdeveniment. Des de dijous passat les associacions de Torrent van exposar en la primera planta del Mercat Central els seus treballs com part del teixit associatiu de Torrent, animant la trobada amb diferents activitats per a totes les edats. El diumenge, a més d'una exhibició de vespinos i un passeig amb bicicleta pel Mas del Jutge, l'Associació Amics del Gos va fer una exhibició canina en la qual van explicar i van mostrar als assistents com cal tractar i educar als cans perquè obeïsquen el seu amo. El punt i final a aquesta trobada el va posar el "Quadro rociero" que van animar el tancament fins al pròxim any. L'acte de cloenda va estar a càrrec del President de la FAC, Juan Sanchis, acompanyat per l'alcaldessa de Torrent, Mª José Català, qui va animar les associacions en el seu treball i va donar l'enhorabona a ARTIC pel premi nacional recentment rebut i bon treball que estan realitzant a Torrent i en la comarca. Durant aquests dies, torrentins i torrentines han pogut gaudir a la Trobada dels 26 stands d'actuacions i exhibicions en directe, xarrades col·loqui, tallers per als xiquets, concursos literaris, regals de plantes, llibres, etc; convidant-se a tots a participar en les activitats veïnals previstes en els seus respectius barris, i també donant a conèixer l'associació a molts d'ells que ignoraven la seua existència, amb l'objectiu d'augmentar la convivència entre les diferents capes socials de la ciutat.
______
Agraïments: FAC
El passat 8 de novembre va tenir lloc la inauguració de la V TROBADA D’ASSOCIACIONS CIUTADANES DE TORRENT 2007, organitzada per la Federació d'Associacions Ciutadanes FAC.

>>

7 comentaris:

Anònim ha dit...

¿No se ha clausurado todavía la trobada? Jejeje...me parece que se clausura con demasiado retraso Jejeje

hay que leer más... ha dit...

http://millortorrent.blogspot.com/2007/11/torrent-celebra-la-v-trobada.html
En una noticia antigua se decían las fechas...

Anònim ha dit...

En salir en la foto no hay quien le gane

Anònim ha dit...

a mal hablados y descalificadores no hay quien os gane.

Anònim ha dit...

Los sociatas siempre se han llevado el récord Guiness.

Anònim ha dit...

Catalá gasta mucho más dinero que Bresó en hacerse fotos, sólo hay que comparar la sección de prensa con 3 empleados, antes uno.
Todos a hacerle fotos

Anònim ha dit...

Vamos, ni queriendo gasta más que Bresó. Yo creo que ha batido todos los records en fotos, marketing., comilonas a ministros sociatas en el Pino etc.., total para perder elecciones. Pocos le ganan a Fresolín.