ITV: de proposta del Bloc a realitat

divendres, 30 de novembre de 2007

Les Corts aproven la instal·lació d'un servei d'Inspecció Tècnica de Vehicles a Torrent
El PP dóna suport a la ITV Torrent en Les Corts, i la proposta s'aprova per unanimitat
La proposició no de llei equival a la resolució aprovada fa unes setmanes en el ple de la Ciutat

29/11/07 - Les Corts Valencianes han aprovat per unanimitat la instal·lació d'un servei d'Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) a Torrent. La votació de la proposició no de llei, que ja es va aprovar en els mateixos termes pel ple de Torrent fa unes setmanes també per unanimitat, s'ha produït aquesta mateixa vesprada. La proposició no de llei va ser presentada pel grup nacionalista Bloc i va comptar amb el suport del PP i PSPV.
La proposició no de llei va ser aprovada aquesta vesprada en la comissió d'Indústria celebrada en les Corts Valencianes i ara ja passarà a la Conselleria d'Indústria on el Sepiva haurà de dur-lo avant. La intervenció de l'ajuntament de Torrent ha estat clau perquè el grup Popular de les Corts Valencianes votara a favor d'aquesta proposta que va eixir per unanimitat.
L'alcaldessa de Torrent, Mª José Català, ha mostrat la seua satisfacció “pel suport de la Generalitat a la instal·lació d'aquest servei en la ciutat, ja que Torrent compta amb un parc mòbil de 44.810 vehicles. A més, amb la implantació de la Inspecció Tècnica de Vehicles a Torrent, milers de vehicles de localitats properes també podran beneficiar-se d'aquest servei”.
El Bloc ha agraït públicament a PP i PSOE l'aprovació amb la següent nota oficial:
El grup municipal del BLOC de Torrent agraÏx als grups del PP i PSOE el suport donat a la seua proposta d'implantació d'un Centre d'ITV a Torrent.
La proposta del BLOC Nacionalista Valencià de Torrent fou presentada per Registre d'Entrada de l'Ajuntament el dia 12 de setembre de 2007.
Posteriorment, amb el suport en el Ple Municipal dels Grups Municipals del BLOC, del Partit Popular i Partit Socialista del País Valencià (es a dir Tots), s'elevà la proposta a la Comissió d'Industria de les Corts Valencianes, què ha donat llum verda per a la seua aprovació definitiva.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabuena a los del Bloc, que en Torret son buena gente y no los efastos catalanistas que son Morera y compañía

Anònim ha dit...

No, home, no, que Torrent és un bon poble però amb molt mala gent. I els del Bloc són tots molt torrentins. Pitjorets que Morera, ausades que sí.

Anònim ha dit...

enhorabuena a los del Bloc, pues gracias a ellos, el PP, ha cogido,el
guante, y lo ha presentado a las Corts, ya era hora que Torrent, tuviese la ITV, y que son buena gente, está fuera de toda duda, para la gente de bien y que son muy inteligentes también.

Anònim ha dit...

lo de catalanistas es una bobada, es como si dijeraque Camps es castellanista....