La Llista de la Compra, nova campanya de l'Oficina de Promoció i Ús del Valencià

dimecres, 28 de novembre de 2007

S'han distribuït exemplars de la llista, que va acompanyada d'un imant, a totes les parades del Mercat Central i Sant Gregori
28/11/07 - L'Oficina de Promoció i Ús del Valencià de l'Ajuntament de Torrent ha distribuït a totes les parades del Mercat Central i de Sant Gregori, un bloc de notes per tal que els consumidors puguen realitzar la llista de la compra en valencià.
La campanya La Llista de la Compra consistix en unes llibretes en les quals apareix una llista de la compra amb el nom dels productes en valencià, separats per grups d'aliments. Així, els consumidors tan sols hauran de marcar els productes que necessita comprar, alhora que aprenen el nom en valencià i com s'escriu. A més, les llibretes van acompanyades d'un imant que aprofita per a subjectar un full de la llibreta a la nevera i així marcar el que ens fa falta amb més comoditat.
Esta és una iniciativa conjunta de l'Oficina de Promoció i Ús del Valencià dels ajuntaments d' Alaquàs, Albal, Alboraya, Aldaia, Algemesí, Alzira, Betxí, Dènia, Moncada, Moncofa, Picanya, Puçol, Sagunt, Santa Pola, Sueca, Torrent, Xàbia, Xirivella i de la Diputació de València.