Última Creació Contemporània Jove 2007

dimarts, 13 de novembre del 2007

Última es una convocatòria de creació contemporània, que porten avant els Ajuntaments de Torrent, Albal, Aldaia, Mislata, Picanya, Picassent i Quart de Poblet, destinada a la selecció de projectes expositius de jòvens artistes. Conscients de la dificultat d'aquest col•lectiu per a obtindre la possibilitat de fer visibles els seus treballs, desenvolupats en el camp de l'experimentació, última perseguix la selecció de projectes amb capacitat d'implicació, d'anàlisi i de comunicació de les realitats i de les problemàtiques derivades de la societat global, i centra els seus objectius en la seua facultat de generar llaços de dinamització pública i de concebre estratègies de participació ciutadana, per a la qual cosa vol connectar amb els nous mitjans i formats de creació emprats en l'art. (Clic en la imatge per ampliar programa)
Aquesta convocatòria va dirigida a jóvens artistes que desenvolupen els seus projectes des d'una perspectiva de prospecció social. Els i les artistes han de tindre una edat entre 18 i 35, amb independència de la nacionalitat i de la residència.
Rodalia: hòmens com a vaques, és el títol del treball seleccionat, en esta primera edició, per a presentar en Torrent, l'autoria del qual correspon a Jota Izquierdo.
Inauguració: 14 de novembre, a les 19.30 h
Exposició del 14 al 30 de novembre, en la segona planta de l’Edifici Metro. Avinguda del País Valencià, 103.
De dilluns a divendres de 18 a 21 h

>>