Moments decisius per al PSOE de Torrent

dimecres, 7 de novembre de 2007

En haver fracassat una llista de consens, Veiga i Saiz opten hui a liderar el PSPV de Torrent, després de la crisi motivada en l'anterior assemblea
El PSPV de Torrent afronta hui l'elecció del nou secretari general de l'agrupació local. L'anterior secretari, Josep Veiga, torna a presentar-se i es postula com a vencedor, ja que compta amb el suport d'una majoria de la militància i, principalment, amb la del president del Partit Socialista de Torrent, l'exalcalde Jesús Ros.
El vessant autodenominat "renovador", té com a principals caps visibles antics regidors amb una llarga trajectòria al Partit i al Consistori, afins a l'exalcalde no votat pel poble i principal responsable de la derrota electoral, Josep Bresó. Aquest grup va provocar la dimissió de Veiga com secretari general durant l'última assemblea ordinària, després que la votació sobre la seua gestió fora desaprovada per un 60% de l'escrutini, en una assamblea dilatada i amb poca assistència de militants, però ben preparada pel grup de ciscaristes, bresoistes i Joventuts.

>>

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Menuda tropa

Anònim ha dit...

Que gane el mejor. Sea quien sea, Català alcaldesa forever

Antònia ha dit...

No sóc del PSOE, però una cosa que m´agrada d´eixe partit es com reacciona davant les derrotes electorals: Auto anàlisi, auto critica, crisi i renovació, sense projectar culpes i dedicant tot el seu esforç a presentar-se a les pròximes elecions com a vertadera alternativa. Això diu molt d´este partit.

Vos desitje ànims durant aquest procés necessari i tota la sort del món, de veritat.

Anònim ha dit...

No será la única vez que digan se renuevan. Las renovaciones que son eficazes para un partido no son tán express.

Anònim ha dit...

Ha guanyat Leonardo Dantés... jajaja. La verdad es que se le parece.

Anònim ha dit...

Es diu Mrs. Bean, pronunciad Bin.