VPO i més places de pàrquing per al centre històric

dimecres, 28 de novembre de 2007

Torrent presenta en la fira URBE la remodelació del centre històric de la ciutat
El pla inclou la construcció del nou mercat municipal, la restauració de la Torre i un aparcament públic de dues plantes

22/11/2007 - Torrent va presentar, entre molts altres projectes, en URBE, la remodelació del centre històric de la ciutat i que l'actual govern va a desenvolupar en els pròxims mesos. La principal actuació que s'iniciarà en breu és la remodelació i restauració de Torre, així com la construcció del nou mercat municipal, el projecte del qual ha estat dissenyat per l'arquitecte Vázquez Consuegra. Al mateix temps inclou una arquitectura contemporània per a la façana sud, amb pisos de VPO i oficines, i la construcció d'un aparcament subterrani de dues plantes amb més de 200 places.
El conseller de Territori i Medi ambient, José Ramón Antón, va visitar el pavelló de Torrent obert en la fira URBE. Ho va fer acompanyat de l'alcaldessa de Torrent, Maria José Català, qui els va explicar els diferents projectes de la ciutat. Antón es va mostrar satisfet pels plans que Torrent presenta en URBE. L'alcaldessa de Torrent, Maria José Català, va agrair l'interès del conseller pels projectes de Torrent i espera comptar amb el suport del Consell per a poder desenvolupar-los. Torrent presenta en URBE des de la construcció d'habitatges protegits fins a la remodelació del centre històric i el monument més emblemàtic, la Torre.

>>