mT s'afig a l'apagada

dilluns, 12 de novembre de 2007

Apagada de llums 15 de novembre
Arran de la presentació de l’informe científic de les Nacions Unides sobre canvi climàtic pel Panell Intergovernamental del Canvi Climàtic (IPCC), durant la setmana del 12 al 17 de novembre a València, nombroses organitzacions ecologistes, sindicals, socials i ciutadanes de l’Estat espanyoll convoquen una apagada amb el lema:
Enfront del canvi climàtic: actua ja” l'APAGADA serà el dia 15 de novembre del 2007 entre les 20:00 i les 20:05 hores de la vesprada.
La convocatòria és oberta i consisteix en la desconnexió del consum elèctric en habitatges, centres de treball públics i privats i instal·lacions i equipaments públics durant aquest període.
Ecologistes en Acció invita a afegir-s’hi a totes les persones i les entitats que desitgen cridar l’atenció de la societat i de les institucions sobre la necessitat de prendre mesures urgents davant d’aquesta greu amenaça.
S'afegirà el nostre ajuntament??

5 comentaris:

Delincuente Fallero ha dit...

No cuesta nada acordarse esos 5 minutos de la herencia que vamos a dejar a nuestros hijos.
Yo tambien me uniré a la propuesta.

Gabriel Tobar ha dit...

Esperemos que la convocatoria no muera de éxito. Eso sí, el día que una convocatoria de estas triunfe y una gran parte de la población se desconecte 5 minutos, al tratar de arrancar y ver que el sistema eléctrico se ha ido al carajo, se empezará a comprender lo que vale el peine eléctrico con el que nos venimos cuidando nuestro rebuscado modelo de peinado occidental.

Saludos.

Anònim ha dit...

Yo me sumo al apagón.
A ver si maria jose catala se suma también, aunque sea para hacer fotos y decir que está contra el cambio climático

Anònim ha dit...

Cuanta envidia cochina hay en la política. El anónimo anterior, seguro que es el carajote ese de Mr. Bin.

paz ha dit...

Lo importante es que se haga el gesto, no de qué partido se sea!