Agraïments al Gabinet de Comunicació Ajuntament de Torrent

Les instal·lacions de més de 2.000 metres quadrats allotjaran durant la campanya citrícola a més de 150 temporers immigrants D'entre els centres que subvenciona la Conselleria d'Immigració amb la Unió-COAG, el de Torrent és el més gran i també el que més temps (6 mesos) acull als temporers.
La iniciativa va començar l'any passat impulsada per l'exalcalde Josep Bresó, i va tindre un gran resultat, tot i els dubtes inicials respecte de la ubicació
13/11/2007 - L'alcaldessa de Torrent, Maria José Català, al costat del conseller d'Immigració, Rafael Blasco, i el secretari general de la Unió de Llauradors, Joan Brusca, van visitar hui el centre d'acollida de temporers situat en la ciutat per a la present temporada citrícola. El campament estarà obert fins al pròxim mes de març i és un dels més importants tant per la seua capacitat d'acollida com pel temps que roman obert, quasi mig any.
Aquest centre, un dels més importants de la Comunitat Valenciana, acollirà fins al pròxim mes de març a prop de 150 immigrants que treballaran en la campanya dels cítrics. La visita es va realitzar després de signar un conveni Ajuntament, Conselleria d'Immigració i la Unió a través de la Fundació Llauradors Solidaris que fa possible aquesta iniciativa.
En aquest centre no només se'ls dóna allotjament sinó que també reben formació, que va des de cursos d'espanyol i valencià, fins a facilitar-los assistència sanitària a cadascun dels seus residents.

>>