Torrent tindrà les VPO més cares de la Comunitat

dijous, 22 de novembre de 2007

Segons llegim hui al Mercantil Valencià, promotors i el Consell pacten elevar el preu del metre quadrat de VPO a 1.164 euros
La notícia és bona per promotors i constructors, ja que fa més atractiva la construcció en augmentar els marges de beneficis, i es fa més creïble la possibilitat de construcció massiva de VPOs que portava en el seu programa l'alcaldessa de Torrent, Maria josé Català. És, però, una mala notícia per als futurs compradors, que voran com el preu final dels habitatges de 90m2, se situarà al voltant dels 30 milions de les antigues pessetes.
La Conselleria d'Habitatge i la Federació de Promotors han pactat l'increment del preu màxim de l'habitatge de protecció oficial que en la majoria de municipis de la Comunitat Valenciana serà de 1.164 euros el metre quadrat. Els habitatges protegits només podran ser més cars en les capitals i en les principals ciutats de cada província. Així la VPO podrà arribar a els 1.800 euros a València, Alboraia, Gandia, Mislata, Paterna, Picanya, Quart de Poblet, Sedaví, Torrent i Xirivella.
L'increment serà efectiu a l'endemà de la publicació de l'ordre que regularà els preus en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana (DOCV). Encara que la xifra de 1.164€/m2 és el preu màxim que es podrà pagar en qualsevol municipi de la Comunitat Valenciana per una VPO, aquest serà amb tota probabilitat el preu de referència a partir d'ara en les localitats on mai s'havia superat la xifra dels mil euros per metre quadrat en el preu de la VPO.

>>

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Lo que nos faltaba

Anònim ha dit...

lA gENERALITAT DEL PP SIEMPRE CON LOS RICOS

Anònim ha dit...

¿Esto no afecta al sorteo pendiente que hara la Catala en las elecciones generales?

Anònim ha dit...

Si queremos VPO lo que no va a hacer nadie es que se construyan viviendas que al promotor no le da beneficios... las cosas como son. No se puede pagar el precio del suelo a 4 y 5000 euros y luego pretender que te lo vendadn a 500.

Anònim ha dit...

titular falso y electoralista. De ser esto verdad, no será en Torrent la vivienda más cara, sería en todos y no sólo en Torrent. parece cocinado en la sede del PSOE

Anònim ha dit...

Mira que hay que ser inútiles, a quién pretenden engañar estos del PSPV-Torrent.

Anònim ha dit...

opino que el tiempo, es que dá la razón y pone a cada uno en su lugar, tiempo al tiempo.

Anònim ha dit...

De momento ya ha peusto a los que opositaban para covertirse en oposición.