28 associacions torrentines van rebre ordinadors del consistori

dijous, 13 de desembre del 2007

Algunes entitats cíviques de la ciutat demanaven des de feia anys aquesta dotació
El passat dimarts 11, l'alcaldessa de Torrent, Mª José Català, va fer lliurament de 28 ordinadors a diferents associacions veïnals, socials, culturals i educatives de la ciutat. Representants de les associacions es van reunir en el saló de plens del consistori, on l'Alcaldessa els va explicar que els equips informàtics estan en perfecte estat, però que s'han retirat de l'ús del personal de l'ajuntament per un canvi en el proveïdor dels equips. Així mateix, els va recordar la possibilitat d'aconseguir una pàgina web de manera gratuïta gràcies al programa Competic, presentat mesos arrere.
El llistat complet d'associacions que van rebre ordinador és el següent:

Associacions veïnals: Camí la Noria, Ciutat Jardí, Pintor Benedito, Mont-fermós & Sant Josep, Sant Joan Bosco, Camí d’Albal, Nicolau Andreu, Vint-i-cinc d'abril, Caragols, l’Alberca, El Pantà, As. Veïns Carrer Toledo, As. Veïns Mas de la Montanyeta.

Associacions socials: ARTIC, Unió Democràtica Pensionistes, ADISTO, Club del Minusvàlid, Amigues del Way Tan Kong, Penya Ciclista Torrent, Fundació Santa Elena, Creu Roja.

Associacions Culturals: URE Radioaficionats, Centre Rociero Andalús, Junta Local Fallera, Tyrius, Obra Social Femenina Mare de Déu dels Desemparats, Federació Moros i Cristians Torrent.
Associacions Educatives: AMPA Conservatori de Música Professional.