Respecteu la senyalització. Recordeu que s'està treballant per millorar Torrent. Prudència i paciència
Les obres de construcció del pàrquing Joan Carles I ja han començat. L'execució del projecte es perllongarà en els pròxims 12 mesos i per a fer-lo realitat ha estat necessari realitzar un desviament del trànsit rodat en la confluència dels carrers Pare Méndez i Caixa d'Estalvis així com l'avinguda Joan Carles I.


L'Ajuntament de Torrent ha planificat diferents desviaments de trànsit a les entrades i eixides de l'autovia Torrent-València per a resoldre el tall de trànsit previst a partir del pròxim dilluns dia 10 de desembre per les obres de l'aparcament públic de l'avinguda Joan Carles I. El pàrquing està situat en l'encreuament dels carrers Pare Méndez amb Caixa d'Estalvis i l'avinguda Joan Carles I, pel que serà necessari el tall de trams dels carrers Pare Méndez i Caixa d'Estalvis.

El tall al trànsit es perllongarà fins que es tanque el forjat superior de l'aparcament i es repose el carrer per a la construcció d'aquest important pàrquing que suposarà una oferta de 300 noves places d'aparcament. Per a donar una solució al trànsit rodat en tota aquesta zona s'han habilitat diferents itineraris alternatius en Parc Central amb la construcció de nous viaris provisionals en aquest accés sud a la ciutat. El pla dissenyat des de la regidoria de Mobilitat preveu fins a tres eixides diferents per a connectar la ciutat amb l'autovia i dues per a l'entrada fins al nucli urbà des d'aquesta carretera.

Els nous desviaments de trànsit estan sent ja assenyalats en els propis carrers perquè els ciutadans i ciutadanes de Torrent puguen utilitzar-los. S'han previst dues entrades des de l'autovia de Torrent. El primer dels itineraris alternatius executat per a entrar des de l'autovia desvia el trànsit des de la rotonda d'entrada des de l'autovia cap a Parc Central (Pl. Concòrdia) fins a arribar al carrer Pare Méndez a través d'un nou viari provisional des del carrer Escultor Vicente Pallardó, avinguda Olímpica cap a Pare Méndez. (PLÀNOL ENTRADA CAP A PARE MÉNDEZ, clic per eixamplar). A través d'aquesta entrada provisional els vehicles poden accedir a la part alta de la ciutat. Aquest serà l'accés que utilitzen els residents en la zona del Vedat i la part alta de l'avinguda.

L'entrada per a tots aquells que es dirigisquen al centre de la ciutat des de l'autovia es podrà realitzar com abans, a través de l'avinguda Joan Carles I cap a l'Avinguda del País Valencià canalitzant el trànsit en el tram final a través de separadors de trànsit. (PLÀNOL ENTRADA CAP A CENTRE CIUTAT, clic per eixamplar ).

Quant a les eixides s'habiliten fins a tres alternatives diferents. La primera d'elles es dóna continuïtat a l'eixida des del carrer Caixa d'Estalvis connectant-la a l'avinguda Joan Carles I, eliminant l'encreuament existent. (Plànol EIXIDA 1).
Des de l'avinguda del País Valencià en l'eixida des de la Font de les Granotes els conductors podran realitzar des del semàfor del carrer Pare Méndez un gir directe a esquerres per a connectar amb l'avinguda Joan Carles I. (Plànol EIXIDA 2).
Finalment, per als residents en la zona del Vedat també s'ha habilitat un camí provisional cap a Parc Central para poder connectar amb l'autovia Torrent-València. (Plànol EIXIDA 3)

>>

5 comentaris:

Anònim ha dit...

No es por nada, pero está mucho mejor explicado en CdT

Anònim ha dit...

qué aml explicado y qué planos tan cutrisalchicheros.
Menos mal que lo alcaldesa está señalizando todo muy bien. Va a ir el tráfico más fluido que cuando no habían obras. Por cierto, las rutas norte podrían mantenerse después de que acaben obras. Por cierto 1 AÑO!!!!!!!!!! Los socialistas lo prometían en 2 años... qué inútiles

Anònim ha dit...

me parece una tonteria lo de meor o peor explicado. tanto mT como CdT lo tienen bien explicado porque básicamente es lo mismo. algunos...

Anònim ha dit...

Al menos aquí se han currao los nombres de calles en valenciano, no ser tan destructores

Anònim ha dit...

hay algunos que critican por criticar, porque así se creen más inteligentes, en este web, siempre se dice todo en valenciano, ó es que es la 1ª vez que entrais?, sois nefastos por naturaleza.