Breus Nadal'07 Torrent

dilluns, 24 de desembre de 2007

La Banda Simfònica de la Unió Musical de Torrent va celebrar el X Concert Extraordinari de Nadal "Club de Gerents"

La recaptació, que va ascendir a 9.200 euros, es destinarà íntegrament a Caritas Interparroquial de Torrent 24/12/07 - El concert, organitzat per la Unió Musical de Torrent i el Club de Gerents i amb la col·laboració de l'Auditori i de l'Ajuntament de Torrent, va interpretar vuit obres dirigides pel mestre Manuel Enguídanos. No van faltar membres de la Corporació Torrentina amb l'alcaldessa al capdavant.


La Junta Local Fallera celebrà el sopar de Nadal

Van participar les dues falleres majors de Torrent, la senyoreta Susana Martínez i la xiqueta Paula Gran

24/12/2007 - La Junta Local Fallera de Torrent va celebrar el tradicional sopar de Nadal a la qual van assistir les falleres majors de Torrent, Susana Martínez i la xiqueta Paula Gran, al costat de les seues corts d'honor. L'acte va ser presidit per l'alcaldessa de Torrent, qui va acudir acompanyada del regidor de Falles i el primer tinent d'alcalde, Juan Garcia. La sorpresa de la nit la van posar els pares de la fallera major infantil i de les xiquetes de la seua cort. Van arribar al sopar disfressats de personatges de Disney.


VIII "Concurs de Betlems Nadalencs a Torrent Falla Lope de Rueda"
El dissabte 22 de desembre la Falla Lope de Rueda va organitzar el seu VIII Concurs de Betlems Nadalencs a Torrent. Després de molt deliberar el jurat expert en tradicions i harmonia nadalenca, en el casal de la Falla Lope de Rueda a les 12 de la nit del mateix dia, se celebra l'obertura i lliurament de premis per part de la Falleres Majors de la comissió, Yolanda i Claudia i els presidents Gonzalo i Ivan. Els resultats van ser els següents:
1er premi: Falla Saragossa – Parc Central 2on premi: Falla el Molí 3er premi: Falla Pare Méndez. I premi a l'originalitat: Falla Cronista Beguer i Esteve.
La Falla Lope de Rueda vol manifestar tot el seu agraïment i fer constància de la gran qualitat dels Betlems exposats i el treball de les comissions participants. I com no, animar per anys esdevenidors a la resta de Falles de Torrent.


L'Orfeó Polifònic del Cercle Catòlic de Torrent va celebrar dissabte passat el tradicional Concert de Nadal
El cor va estar dirigit pel mestre Salvador Doménech Barrachina4/12/07 - El cor va oferir als assistents un repertori format per 18 nadales, molts d'ells coneguts, com “Adeste Fideles”, de J. Reading, “La nit de Nadal”, de J. R. Calp o “Oh Holy Nigt”, d'Adam.El Club Social Santa Apol·lònia va realitzar dissabte passat una representació d'un betlem vivent en una sala del club. L'obra, escrita per ells mateixos amb un toc d'humor, mostrava la història des del naixement de Jesús fins a l'adoració dels Reis Mags.

L'alcaldessa de Torrent felicita els Nadals a les associacions


Mª José Català va agrair la gran labor que realitzen per a la societat torrentina 21/12/07 - L'alcaldessa de Torrent, Mª José Català, es va reunir anit amb les directives de les diferents associacions ciutadanes del municipi.Recital de nadales dels xiquets de La Puríssima


24/12/07 - La passada setmana, l'alcaldessa de Torrent, Mª José Català, va assistir al recital de nadales oferit pels alumnes d'Educació Infantil del col·legi La Puríssima. Acompanyada per la regidora d'Educació, Lola Roch, l'alcaldessa va poder gaudir al costat dels familiars dels menuts de les diferents nadales i felicitacions que van dirigir els xiquets de 3, 4 i 5 anys als assistents. En finalitzar el recital, els xiquets van obsequiar l'alcaldessa amb una mostra de treballs manuals realitzats.


Agraïments: Falles de Torrent /

Gabinet de Comunicació Ajuntament Torrent