Breus Torrent (14-18 desembre)

dimarts, 18 de desembre de 2007

II Memorial Sílvia Hidalgo
El Centre Cultural Rociero Andalús de Torrent va celebrar dissabte passat el III Festival de Nadales de Cors Rocieros i II Memorial Sílvia Hidalgo en el Saló d'Actes de l'Ajuntament de Torrent. El memorial porta el nom d'una víctima del fatal accident de metro del 3 de Juliol de 2006 on van perdre la vida 43 persones. Sílvia era molt volguda tant al Centre Andalús com al seu barri, i ha merescut el seu reconeixement.
En el festival van actuar els cors de l'Associació Cultural Andalusa d'Aldaia i d'Almussafes, la Real Germanor de la Verge del Cap de Manises, i el Centre Cultural Rociero Andalús de Torrent. L'acte va estar presidit per les reines del centre, així com per l'alcaldessa de Torrent, Mª José Català.

El dissabte 15 de desembre la Falla Santa Llúcia de Torrent va celebrar la festivitat de la Santa de què rep el nom. Esta celebració per Santa Llúcia es realitzava en la barriada ja fa més de 70 anys, encara que s'havia deixat de celebrar. Va ser el passat exercici coincidint amb la celebració del 25 aniversari de la comissió de falla quan van decidir recuperar la festivitat per a la barriada.

Torrent inaugura el seu Club Escola de Billar
17/12/07 - Torrent conta des d'ara amb un nou club esportiu: el club escola de Billar de Torrent. La inauguració del local es va realitzar divendres passat i a ella va assistir l'alcaldessa, Mª José Català, al costat d'altres membres de la corporació municipal. El club se situa en la planta baixa del centre cultural Sant Marc-Vora Sèquia

El Cercle Catòlic va celebrar dissabte passat el tradicional concert de Nadal.
En ell van actuar les diferents formacions de l'entitat: la banda juvenil, el gran "combo" i la banda simfònica. A més, en el transcurs de l'acte es va fer lliurament dels premis de les diferents categories del concurs de postals nadalenques per als components de l'entitat

Exposició i venda benèfiques
Els alumnes del curs de Ceràmica de l'Escola d'Adults de Torrent, amb motiu de les Festes Nadalenques, han organitzat una Exposició, la recaptació de la qual per la venda de les peces serà a benefici de la Junta Local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer.
L'exposició se celebrarà del 17 al 22 de desembre, de 10 a 13 i de 17 a 20 hores, en el local situat en la plaça Moralets, 3–B. Aquesta Exposició està patrocinada per la Caixa Guipúscoa-Sant Sebastià (KUTXA).
Agraïments: GdC Aj.Torrent/Falles de Torrent (Blog no oficial)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

he tenido la suerte,y el honor, de conocer y tratar a Silvia Hidalgo, y a su familia,excelentes personas, por lo que siempre estará en mi corazón y me alegro de este homenaje, muy merecido a su persona.

Anònim ha dit...

Nunca te olvidaremos Silvia