Català posa les piles a l'habitatge protegit

diumenge, 2 de desembre del 2007

Torrent crearà la primera agència local de lloguer d'habitatges en la comarca

L'Ajuntament adjudicarà quatre parcel·les municipals que sumen 18.000 metres quadrats per a construir 308 habitatges protegits

Es manté el sistema del "sorteig" que es va criticar dels socialistes

Parc Central II tindrà VPO en les parcel·les M-26 i la M-28
29/11/2007 - L'Ajuntament de Torrent crearà la primera Agència Local de lloguer de la comarca que facilitarà l'accés dels ciutadans i ciutadanes a l'habitatge. Aquesta és una de les noves mesures de l'equip de govern en la seua política urbanística que va presentar la setmana passada en la fira Urbs. Aquest va ser un dels acords del Consell d'Administració de Nous Espais juntament amb la pròxima adjudicació de quatre parcel·les municipals en Parc Central per a la construcció d'habitatges protegits, en total el sòl que l'Ajuntament adjudicarà en aquestes quatre parcel·les per a alçar VPO és de 18.000 metres quadrats.

Respecte a la nova agència de lloguer que es gesta des de l'empresa pública municipal de Nous Espais, tindrà com finalitat gestionar el lloguer d'habitatges en la ciutat. Des de l'Agència de Lloguer de Torrent es gestionarà el lloguer dels habitatges, pel que els propietaris de les mateixes només haurien de posar a la disposició d'aquesta agència els seus pisos i l'Ajuntament serà qui cerque arrendatari i es preocupe de tots els tràmits burocràtics com la signatura del contracte, segurs i cobrament del mateix. Açò donarà total seguretat a propietaris i inquilins. El funcionament és molt semblant al concepte de l'Agència Pública del Lloguer engegat fa temps pel Ministeri de Vivenda del Govern Central.
La gestió pública del lloguer beneficia tant a l'amo del pis com a l'inquilí, ja que des de l'Ajuntament “es vetlarà per drets d'ambdós ciutadans, evitant d'aquesta manera les reticències a llogar ja que haurien de complir-se totes les condicions de qualitat”, va explicar l'alcaldessa , Maria José

Primeres 308 VPO
Al mateix temps, una setmana després de presentar en URBS les primeres els 700 habitatges protegides que es van a alçar immediatament en la ciutat, ja es van a adjudicar les primeres quatre parcel·les municipals per a la construcció de pisos protegits. En les noves parcel·les, en la zona de Parc Central es van a realitzar un total de 308 habitatges protegits. La compra d'aquests pisos protegits seran adjudicats als ciutadans a través d'un sorteig. Cal recordar que aquest projecte és herència directa del govern anterior, i forma part del paquet de 536 vivendes que es van prometre en 4 anys, encara que només es van concloure 56, en l'Av. Genaro Palau.
L'alcaldessa Català, va explicar que des de l'Ajuntament es van a cercar tots els mitjans i opcions per a poder respondre a la demanda d'habitatges protegits de les ciutadanes i ciutadans de Torrent. L'alcaldessa afirmà: “Ara anem a adjudicar aquestes quatre parcel·les per a la construcció d'habitatges protegits, ja que és la fórmula més ràpida perquè els habitatges protegits s'alcen com més prompte i donen resposta efectiva als torrentins que no poden accedir a un pis de qualitat a un preu taxat. Des de Torrent volem oferir a promotors i constructors de la comarca la possibilitat de col·laborar amb l'Ajuntament de Torrent en el gran objectiu social de proporcionar més habitatges de protecció oficial als ciutadans per a satisfer la demanda de ciutadanes i ciutadans en el menor temps possible”.

>>

16 comentaris:

Anònim ha dit...

La verdad es que solo podemos felicitar aMaria jose, con su gran acción de gobierno ha puesto a Torrent patas arriba, para bien, y su gestión es la mejor campaña que se le puede hacer a Rajoy. Català, un 10. Yo voté a Bresó pero nunca más votaré a socialistas. Mis hijos tendrán VPO y en Torrent. Gracies bonica

Anònim ha dit...

En primer lugar anónimo eso no te lo crees ni tú, siempre has votado a la derecha de siempre y lo seguirás haciendo, yo voto al PSOE, y no me avergúenzo. Claro que tus hijos tendrán VPO, pero estoy deseando que trás esta cortina de humo nos diga la alcaldesa cuanto van a costar esos pisos y que diferencia hay con los que se entregaron en la etapa anterior, que nos digan que ventajas obtendrán con respecto de los de renta libre (ya que la diferencia será minima)que nos expliquen las condiciones del acuerdo con los promotores...Grácies requetebonica

Anònim ha dit...

Bueno mira que hay berzotas sociatas, creo que no todos. O sea, Fresolín os y nos la metía con pomada en el tema de las viviendas, y viva el Sr. Fresó. ZP nos y os la mete con vaselina, se carga el Pais y se vá a cargar a PSOE, y por eso andan los Socialdemocrátcas frotándose las manos, y viva ZP.

Anònim ha dit...

El oráculo ese es un sociata con transtornos psicológicos, y no puede asumir que las cosas hoy se hacen mejor que cuando gobernaba el PSPV-Torrent.

Anònim ha dit...

socialista-trastornos psicologicos

molt Vallejo-Nàjera, molt nazi.

La dreta no evoluciona

Gràcies xiqueta rebonica i resalà

Anònim ha dit...

No hombre no, los nazisocialistas ya pululan entre vosotros.

Anònim ha dit...

Què vols dir amb "vosotros"? perque els únics amics dels nazis vareu ser els de dretes, la resta forem victimes. O siga que deixeu ja el cinisme "anònim"

Anònim ha dit...

Ni hablar, Mussolini era socialista y acabó facista. Hitler era nacionalsocialista, y ya vés como acabó.Yo no digo todos los sociatas, pero cuanto más extremos se tocan y se pasan con facilidad.

Anònim ha dit...

Al anonimus: debes aprender el significado del "nacionalsocialismo" y sus orígenes, y verás como tú con tu ideología estás mucho más cerca que cualquier demócrata, incluidos los moderados del pp que también los hay, por tanto busca cual es tu espectro político y verás que te vas tanto al extremo al que haces referencia que estás fuera del ámbito democrático. (Salud y forsa) ah, imagino que tus paranoias y complejos no te dejarán conciliar bién el sueño

Anònim ha dit...

Todos empiezan diciendo que son socialistas, cómo vosotros, y acaban cómo Hugo Cháves, dictadores puros y duros. Chaval eres del socialismo ese anclado en el pasado, transnochado y sin ideas, que no saben que ofrecer a la sociedad salvo la confrotanción. No evoluciona, con lo cual las ideas son nulas, y la válvula de escape es atacar a la derecha. Este es el socialismo del Sr. ZP, ya no tienen ni ideales ni ideas, y menos un programa político coherente que ofrecer a la sociedad.

Anònim ha dit...

Ahora resulta que ZP y Hitler pensaban igual... mamma mia, lo que se escribe con unos caciques de más...

Anònim ha dit...

Cacique es el Ron venezolano que os bebeis los sociatas, mandado por dictador Hugo Chavez.

Anònim ha dit...

Ahora resulta que los tiranos de toda la vida, sí los de siempre los de la derecha ráncia y retrógrada de este país, nos quieren dar clases de demócratas, pero se os ve el plumero con vuestras acciones y comentarios y no podeis ocultar el odio, el rencor,y la intolerancia hacia quien piensa diferente...

Anònim ha dit...

Joder¡ encima mentirosos, a vender la película de siempre, por qué no hay ni adeales ni ideas, se les priva de la pela pública, y se vuelven estéricas. Nada a divir siempre al pais, la derecha que mala es , nos han tirado a la calle por qué no dabamos ni clavo, y se nos amontonaban los chortizos.

Anònim ha dit...

madre mía madre mia, yo no entiendo de politica, soy mayor, pero nací, despues de la guerra, pero leyendo éstos anónimos anteriores, aun estoy mas confusa estamos en una pais democratico, ó estamos retrocediendo años luz, y nos vamos a enfrentar hermanos contra hermanos, Dios no lo quiera, a donde vamos, a llegar, con recriminarnos tanto, señores estamos llegando a la Nochebuena, seamos buenos todo el Año, y no nos,recriminemos tanto.

Anònim ha dit...

El Sr. ZP, ha roto todos los consensos que se establecieron en la transición y que dió lugar a la CE de 1978, para que los españoles de derechas e izquierdas pudiéramos convivir, ya que tan español es una persona de izquierdas como una de derechas, salvando y respetando la ideología de cada uno. Sólo hay que ver con quiénes se junta para gobernar, yo lo diré : con gente que no cree en España, y se la quieren cargar cómo es Ezquerra Repúblicana de Cataluña, con el PNV, con Colición Galega, y de vez en cuando con CIU, y con Otegui si pudiera. Es decir, se juntan para gobernar con quienes quieren liquidar el Estado español. Quien puede creer a este señor, que para sacar cualquier ley tiene que soltar o mejor dicho comprar en términos políticos a otros diputados, siempre nacionalistas, y gastar una pila de millones de euros, que hacen falta para la solidaridad entre las distintas Autómías españolas. Ese Sr.es el que, no me gustaria, se cargará cualquier día al PSOE.