Garcia-Anton, molt conegut a Torrent per ser el conseller dels 43 morts del metro, afirmà que la ""responsabilitat sobre la ubicació del Centre de Comunicació de RTVV en la Serra Perenxissa és única i exclusivament de l'Ajuntament de Torrent"", deixant la resolució en mans de Maria José Català

Camps intenta, amb vistes a les eleccions generals, la provocació identitària, i reobri per enèsima vegada la "guerra dels símbols i la llengua" per buscar una reacció (àmplia) anticatalanista i (minoritària) "catalanista" que tants d’èxits electorals li dóna la dreta valenciana.
Amb accions com estes el PP és capaç d’embutxacar-se a bona part de l’electorat ultra i anticatalanista i a la vegada, per què no dir-ho, provocar-nos per a que amb la nostra reacció li tirem un cable en el seu propòsitEl govern del PP, marcant un rècord de calentura electoralista va tancar el repetidor de TV3 en la Carrasqueta fa uns dies. Ara el jutge dóna cinc dies a Acció Cultural per a al·legar contra el precinte del centre reemisor de TV3 en el mont Bartolo, que dóna senyal a Castelló, segons informa Levante hui (notícia digital ací).
Però la mateixa Generalitat, que ha tancat el repetidor de TV3 en la Carrasqueta i ha demanat autorització en el jutjat per a fer això mateix amb el del Montdúver (la Safor) i el de mont Bartolo, a Benicàssim, resulta que va plantar la torre de RTVV en l'alt de la Serra Perenxissa, a Torrent, sense demanar ni llicència d'obres per a escometre la instal·lació, ni la pertinent llicència d'activitat per a les posteriors emissions. Ho ha denunciat el portaveu municipal del Bloc en la citada ciutat de l'Horta Sud, Sento Beguer, qui, en un escrit presentat ahir en el registre d'entrada de l'Ajuntament, demana a l'alcaldessa, Maria José Català (PP), que tanque les instal·lacions «de conformitat amb l'article 8 i concordants del reglament de serveis locals de 17 de juny de 1955, per a no invocar la multitud de disposicions que regulen la matèria». El portaveu nacionalista a Torrent li «prega» a Catalá «que mantinga la seua independència dels criteris que puga rebre del seu partit a aquest efecte d'evitar l'abandó de funcions respecte a l'ordre de tancament». La iniciativa de Beguer es produeix després que el conseller de Medi ambient, José Ramon Garcia Antón (sí, el de 43 morts al metro i ací no passa res), haja contestat al líder del Bloc i diputat autonòmic Enric Morera que la «responsabilitat sobre la ubicació del Centre de Comunicació de RTVV en la Serra Perenxissa és única i exclusivament de l'Ajuntament de Torrent perquè és l'entitat encarregada d'atorgar les llicències adequades», segons consta en el propi document de denúncia. En el seu escrit, Beguer assenyala que el repetidor es troba en un paratge d'especial protecció paisatgística i ambiental.
Ara li toca al repetidor de Benicàssim a mont-Bartolo, just al costat del repetidor de RTVV es troba el de TV3, al que el Consell va obrir un expedient informatiu que es podria substanciar amb el tancament de les instal·lacions i una multa semblant a la dels 300.000 euros que se li va imposar a Acció Cultural pel repetidor de la Carrasqueta. La propietària dels repetidors ha rebut un requeriment del jutjat del contenciós-administratiu número 2 de Castelló, que li dóna 5 dies (fins al dijous que ve) per a al·legar contra el tancament de la torre de mont-Bartolo a Benicàssim. El segon repetidor en llista d'espera per a ser tancat és el del Montdúver.

Un acord que es complica per l'aparició d'una pancarta de "Barbaritat Valenciana" en un reportatge d'un informatiu de TV3
Per cert, que diuen els senyors del PP a la Generalitat, amb Gonzàlez Pons al capdavant, que la negociació per trobar un acord per la recepció de TV3 a la Comunitat V. es complica, bàsicament perquè els de Tv3 han insultat als valencians: ha eixit per la cadena autonòmica catalana una pancarta del "Barbaritat Valenciana".
La veritat és que, en els seus somnis de controlar tots els mitjans, i d'amagar la realitat completa de la Comunitat Valenciana i dels seus ciutadans i ciutadanes, els senyors del Pp són capaços de fer la demagògia més barata i populista que hem vist mai. Senyors del PP, això de "Barbaritat Valenciana", no és un insult als valencians ni una invenció de TV3, és una campanya encetada per ciutadans valencians, i que ja porta molt de temps veient-se per Internet. La iniciativa tractava de denunciar l'especulació urbanística i la destrucció del nostre patrimoni natural. I no, no és una creació dels de TV3 per insultar-nos, les imatges que van passar els catalans per la seua tele eren d'arxiu, de l'època de la visita del Papa, on molta gent va penjar al balcó això de "Jo no t'espere", i altra gent, certament en menor número, van penjar això de "Barbaritat Valenciana" en sa casa.


Hi ha molts problemes per resoldre i on intervindre abans de tancar TV3. Més val mirar cap als mitjans propis: la desvalencianització de Canal 9 és de vergonya i la persecució política d’ un mitjà com INFO TV frega l'equiparació a règims no democràtics, per no parlar de concessions de drets d'emissions per a empreses properes ideològicament al partit, la manipulació sense vergonya dels informatius de Canal 9, a més de la baixa qualitat de la programació en la graella del primer canal autonòmic, amb "Gent de Tàrrega" com novetat insigne.
El problema és que vostès són capaços de manipular, mentir i fer l'impossible per tal de controlar els mitjans, perquè si l'ús de l'emblema de la Generalitat (a l'inrevès) és un insult als valencians, aleshores, què serà la utilització d'emblemes d'Espanya, d'imatges de ZP, etcétera, que no paren d'eixir dia sí i dia també per Canal Nou? (quan retransmeten manifestacions convocades pel PP) Ah!, serà que és un atac a tots els espanyols i a tots els valencians (per extensió), i d'això no se'n queixen vostès? Cinisme no, gràcies. Llibertat d'expressió, però per a tots, no només er als seus.
PER FAVOR, ACCEPTEN QUE HI HA, I POT HAVER-HI, VALENCIANS QUE NO SIGUEN DEL PARTIT POPULAR I QUE PENSEN DIFERENT, Lliberat d'Expressió. GRÀCIES

Tenen por d'una premsa independent (vos recomanen el visionat sencer):

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Un artículo un poco duro, no????

jo ha dit...

És que l´ocasió ho mereix. Davant de tant de "Barbaritat" cal dir les coses com són. Enhorabona a Millor Torrent.

Anònim ha dit...

Puesa mí me parece que si no tiene licencia, que se quite tv3, y si canal 9 tampoco tiene, también que la cierren, que encima con 1000 millones de euros de deuda y es una porquería de tele

Anònim ha dit...

Creo que a los que denunciaban la compra por parte de la alcaldesa de este blog, deberían pedir disculpas. Este artículo demuestra que esta web la hace un catalanista. Y a ver si nos cuidamos más de no dar publicidad a webs de enemigos de nuestro pueblo. ¡La página web del Pp de Torrent pone un enlace a millor Torrent! ¿Es que no han visto que la línea editorial que se lleva por aquí es catalanista 100%?

rosa ha dit...

Este blog ha perdido la equidistancia y la imparcialidad con este artículo. Coincido con el anterior, el PP debería mirar a qué tipo de páginas anónimas catalanistas apoya, enviando noticias y poniendo enlaces

jo ha dit...

Però com teniu els del pp el morro de qualificar als "catalanistes" com a "enemigos de nuestro pueblo"?

Voleu que comencem a parlar a vore qui és l´enemic? avui tenim un exemple: Per què ha votat el PP ( junt al PSOE) en contra dels distintius autonòmics a les matricules? perque es senten molt valencians ells, veritat? nyas.

Anònim ha dit...

Este jo, es más catalanista qe eol Carod.
Las matrículas sin distintivos autonómico son una reivindicación de los vendedores de coches. Uno no es más valenciano por llevar el escudo de la Generalitat Valenciana en el coche.
Jo, qué sectarios!!

Anònim ha dit...

escolteu, als anteriors, uno es mes velenciá, si parla i escriu valencia, com teniu la poca vergonya, de criticar, quant no parleu la llengua ni la escriviu, ni tan siquiera tan mal con jo, castellans i españols si sou, péro valencians, no, que hu sapiau, sou caciques de Madrid, del PP, aznar, acebes i Zaplana, péro no valencians.

Anònim ha dit...

A ver si hay que pedir credenciales, sobre todo a ciertos gilipollaparlantes, para ser valencianos. Uno es valenciano ante todo por sus sentimientos, y no si tiene la O y RH negativo. Vale tios¡

Anònim ha dit...

Pues eso, que no se es enemigo de lo valenciano por querer ver TV3 como hasta ahora, ni por no querer el trasvase del Ebro, enteraros gentes del PP!

Anònim ha dit...

Esto ya es el descojoné sociata, versus TV3 y por no querer el transvase del Ebro. El problema de TV3 es de anormalidad institiucional por parte de Ezquerra Repúblicana de Catalunya. Lo del transvase del Ebro, si se puede ser de Valencia, pero no saber defender nuestros intereses, por qué detrás de esto hay mucho más.