El PP de Torrent es veu obligat a rectificar i afig les reivindicacions desaparegudes

diumenge, 30 de desembre de 2007

Veiga: “cal ser reivindicatius, perquè tenim encara moltes deficiències en educació”
El PP de Torrent s'ha vist obligat a rectificar i ha afegit les reivindicacions educatives històriques de la ciutat que havien desaparegut de l'informe d'escolarització de l'Ajuntament.

Aquesta rectificació es produeix després que en Ple celebrat el dia 13 el PSOE denunciara aquestes desaparicions i exigira al Govern Municipal tornar a afegir-les en l'informe.

Enrecorda't de la polèmica ACÍ

Per al portaveu municipal socialista, José Veiga, “és positiu que les reivindicacions hagen tornat al document; de fet, mai havien d'haver desaparegut. Ara, confiem que des de l'Ajuntament es defensen els interessos educatius de la ciutat davant la Conselleria d'Educació, i es reclame amb insistència tot el que ens fa mancada”.

El grup socialista recorda a més que de l'informe d'escolarització es desprèn que Torrent té les seues aules saturades, el que fa més necessària que mai la construcció de nous col·legis. El total d'alumnes de Torrent és superior a 16.000, comptabilitzant també l'alumnat de música i de formació de persones adultes.