El PSOE de Torrent exigeix un actuació integral i permanent en el barri Ciutat Jardí

divendres, 14 de desembre del 2007

José Veiga: “Millorar un barri no és només passejar un dia per ell i dir que es van a fer moltes coses. El PSOE tenia un projecte immediat i integral per al barris de Benisaet, Caragols i Ciutat Jardí... ¿quin pla té el PP? (si és que en té cap)”
El Grup Municipal Socialista de l'Ajuntament de Torrent ha presentat diferents preguntes a l'equip de govern municipal del PP en les quals es planteja la necessitat d'una actuació integral i permanent en el barri Ciutat Jardí.
A principis de 2007, es va portar a terme una campanya de neteja del barranc i dels seus marges, en estreta col·laboració entre l'Ajuntament de Torrent i la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, amb especial incidència enfront de l'anomenada “Finca Roja” en el carrer Llíria. Culminada la neteja dels marges i del fons del barranc, es va adequar un espai d'estacionament de vehicles per als residents en la zona, delimitant l'àrea i facilitant els accessos. Per a la seua completa utilització quedava per instal·lar el corresponent enllumenat que permetera millorar la maniobrabilitat i la seguretat d'aquest estacionament.
Com seguiment d'aquest tema, el Grup Municipal Socialista ha realitzat unes preguntes a l'equip de govern del PP sobre si s'està mantenint la neteja portada a terme en la zona, si hi ha altres actuacions programades per a portar a terme en el barri, si té previst l'equip de govern la instal·lació d'enllumenat en l'estacionament habilitat, si existeix algun pla de regeneració del barranc i la seua integració en la ciutat, i, cas d'existir, en quins termes.
El Grup Municipal Socialista recorda així mateix que en el seu programa electoral incloïa la proposta de regeneració del barranc i d'actuació integral en els barris Benisaet, Ciutat Jardí i Caragols, un ambiciós projecte d'integració urbana per al qual s'havien iniciat les gestions a fi d'obtenir finançament del Ministeri de l'Habitatge.
Per al portaveu municipal socialista, José Veiga, “intervenir en un barri no és només passejar un dia per ell i dir que es van a fer moltes coses. Cal tenir projectes i portar-los a terme, i nosaltres els tenim”. Veiga insisteix així mateix que “estarem molt atents a les deficiències de tots els barris de la nostra ciutat, i presentarem contínuament propostes de millora. Som una organització que ha governat amb esperit de servei, i ara, des de l'oposició, vigilarem l'actuació del govern de la ciutat, i durem al ple totes les propostes que permeten millorar la vida de Torrent”.
Premsa PSOE Torrent

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Hace unos 7 u 8 meses, la Confederación limpió este barranco a opetición del Ayuntamiento de Torrent, cuyo Alcalde era el Sr. Bresó, y el Sr Veiga pertenecía a ese equipo. Bueno ahora hay que volver avisar para que vuelvan a limpiar, y meter unos guardias que vigilen constantemente, para que no echen escombros. Pero yo me pregunto, no habrá sido el Cojo Manteca ese, cuyo hijo subnormal esta en el PSOE.

El plan es remodelar estos barrios, pero no anunciar, Sr. Veiga, un plan cómo lo hicieron Vdes., que en voz baja decián unos 12 años, y engañar a estas pobres gentes.

Anònim ha dit...

QUÉ REPUGNANTE ES EL ANTERIOR. sE PUEDE CRITICAR A LOS SOCIALISTAS SIN INSULTAR!!!!!!!!!!!
QUE DIOS LE PERDONE

Anònim ha dit...

No hay quien niegue que los sociatas le echan morro. 28 años mandando y ahora acusan de dejadez en Ciudad Jardín... el barrio se ha puesto así en 6 meses...
qué jeta!!!

Anònim ha dit...

El vega ese tiene la cara más dura que el cemento armao

Anònim ha dit...

Por encima de todo, mira que la gente es guarra...

Anònim ha dit...

Esa misma gente que ahora es guarra, ¿lo era también en mayo?. Cuando fuisteis a pedir o¿? lo que fuere el "voto" también vivian allí, claro que ahora las circunstancias no són las mismas, e incluso la persona que de alguna manera contactaba con los vecinos de raza gitana, en estos momentos parece que yá no es bienvenido por estos lugares. ¡Las cosas parece que han cambiado mucho desde mayo hasta diciembre! demasiadas promesas que dificilmente se podrán cumplir. Ese es el precio entre otras cosas que provoca "Gobernar a toda costa"

Anònim ha dit...

En alguna cosa tenía razón Bresó: hay que ensuciar menos para tener una ciudad más limpia

Anònim ha dit...

Aqui hay que distinguir, en que hay gente guarra en todos los barrios, y la desventaja que tiene el Xenillet o Ciudad Jardín, es que tiene el barranco a su lado, y claro, hay gente que no tiene educación civica, y tira lo que se le ocurre; quiero pensar que ello es así, pués no lo tengo muy claro con ciertos individuos.

Anònim ha dit...

De todas formas la Confederación del Júcar no actúa si no le apretan los alcaldes, así que Catalán pongase las pilas!!!!!

Anònim ha dit...

Es Catalá, no catalán

Anònim ha dit...

Yo sigo pensando en lo guarros que somos en Torrent, podríamos hacer autocrítica. Así, ni con un contrato de 100 millones ni de dos mil

Anònim ha dit...

bó en resposta al anterior, jo diria que hara, no sols ni han torrentins i torrentins gitanos, ni han arabs i del est i sudamericans, etc etc.,lo unic que podria parar la brutea, seria que el ajuntament ficara un guardia permanent en un coche, que multara als que embruten, crec que no seria molt car para les arques municipals.

Anònim ha dit...

No que vá, de una población censada de unos 74.000 habitantes, ponemos 10.000 policias. Nada una migaja¡. Lo que tenemos que enseñar a ciertas gentes de casi todos los barrios, y en esto debe intervenir las Asociaciones de Vecinos en colaboración con el Ayuntamiento, a difundir, enseñar, y si se quiere, hasta mentalizar a determinadas personas y que además, estoy convencido ellos conocen, los beneficios de ser limpios.