Veiga: “Tres mesos després de l'anunci res se sap del Palau de Justícia promès pel PP”
Venda de fum: "En 2001, amb el PSOE a l'Ajuntament, la Conselleria del PP ja va anunciar la construcció d'un Palau de Justícia, fins i tot es va destinar en Parc Central una parcel·la de 30.000m2 , però el projecte mai es va portar a terme"

El PSPV de Torrent destaca la importància de la creació del jutjat núm 1 de violència sobre la dona. El Partit Socialista recorda que aquest jutjat es crea dins de la programació que el Ministeri de Justícia va elaborar per a 2007 i que comprenia l'engegada de 131 nous òrgans judicials en tota Espanya.

Cinc nous jutjats de violència de gènere ja han començat a funcionar a la Comunitat Valenciana; a Benidorm, Oriola, Dénia, Paterna i Torrent. Des de l'arribada del PSOE al Govern hi ha ja creats a Espanya 500 jutjats de violència sobre la dona, 40 d'ells amb caràcter exclusiu.
El 29 de gener de 2005 va entrar en vigor la Llei contra la Violència de Gènere, aprovada pel PSOE només guanyar les eleccions. Es tracta d'una llei específica per a protegir i ajudar a les dones maltractades per les seues parelles. El Govern de Zapatero ha creat mesures per a donar-los major protecció física i jurídica. També ha establit nous drets laborals i econòmics, a més de majors prestacions socials.

El portaveu del Grup Municipal Socialista, Pepe Veiga, recorda també l'incompliment per part de l'actual govern de crear un Palau de Justícia a Torrent. “A principis del mes d'octubre, el PP anunciava la creació d'un Palau de Justícia, per a això cediria una parcel·la en la zona de Parc Central. Tres mesos després de l'anunci, res no se sap d'aquesta construcció”. En 2001, quan governava el PSOE, la Conselleria ja va anunciar la construcció d'aquesta infraestructura, fins i tot es va destinar en Parc Central una parcel·la de 30.000 m2 que posteriorment es va modificar per les propostes plantejades per la pròpia Conselleria, però el projecte mai es va portar a terme. “Des del Grup Socialista exigim que aquesta infraestructura es construïsca urgentment i que siga una prioritat per a l'actual govern, ja que els ciutadans i ciutadanes de Torrent duen molt temps esperant”, apunta Veiga.