Vivendes de protecció pública

dimarts, 8 de gener del 2008

Article publicat el passat 20/12/07 amb el títol "Els Reis Mags deixaran VPO a Torrent" i actualitzat hui

L'Ajuntament de Torrent acaba de publicar el llistat definitiu per al sorteig de les 168 vivendes dels edificis M7 i M20 de Parc Central. Pots consultar els llistats ACÍ. El sorteig se celebrarà el proper dimarts 15 de Gener de 2008 a l'Auditori de Torrent, a partir de les 19 hores.

També l'Ajuntament de Torrent sortejarà les vivendes vacants de l'anterior promoció, en concret dels edificis M3 i M17 de Parc Central. En total hi ha 18 habitatges vacants als dos edificis, amb habitatges de 3, 2 i 1 dormitoris, a més d'un habitage d'un dormitori per a minusvàlids. El sorteig serà el dijous 10 de Gener de 2008, a les 19 hores, al Saló d'Actes de l'Ajuntament de Torrent. ACÍ podeu consultar els participants i els vostres números. AQUESTA PÀGINA WEB ESMENTADA INCOMPLIX LA LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES, PER LA QUAL COSA ESPEREM QUE L'AJUNTAMENT AL MÉS PROMPTE POSSIBLE MODIFIQUE LA FORMA DE CONSULTA DELS PARTICIPANTS AL SORTEIG DEL DIA 10.

Per altra banda, La Generalitat Valenciana, a través de l'Institut Valencià de la Vivenda (IVVSA), construirà pròximament 20 habitatges de protecció pública a Torrent. S'HA OBERT EL TERMINI D'INSCRIPCIÓ DES DEL 20 DE DESEMBRE DE 2007 FINS AL 25 DE GENER DE 2008.

El solar de l'actuació se situa dins del Sector Benisaet de Torrent, més concretament en la parcel·la denominada B3, que compta amb una superfície aproximada de 630 m2 i una geometria rectangular. La parcel·la limita al nord amb una zona verda projectada i al sud amb el carrer Mestre Sosa.
Es projecta un únic edifici d'habitatges protegits, amb sis altures a la façana que recau al carrer Mestre Sosa i cinc en la posterior, sobre la zona verda. Consta de dos soterranis destinats a garatges i trasters. La planta baixa es distribueix per a ús de locals comercials.
Es projecta en planta baixa l'accés als soterranis per muntacotxes, donades les escasses dimensions de la parcel·la per al desenvolupament de rampa.
Es projecten així mateix dos vestíbuls. Cadascun d'ells serveix a deu habitatges repartits a raó de dos per planta.
Es projecten habitatges que disposen des de 60 m2, amb una dotació de dos dormitoris, fins a 90 m2, amb una dotació de tres dormitoris.
Més informació sobre la inscripció, Dades Tècniques, Impresos, Llistes de preus i Plànols ACÍ

En declaracions recollides pel Gabinet de Comunicació de l'Ajuntament, l'alcaldessa de Torrent afirma que “Cal reconèixer el treball de l'anterior equip de govern en aquesta matèria sol parcialment, ja que el procés d'adjudicació d'uns habitatges projectats des de fa anys estava parat. I ha hagut de vindre el Partit Popular per agilitar el procés”, és molt important per a nosaltres que el municipi de Torrent es convertisca en un referent quant a habitatge protegit. Per això, hem volgut donar els primers passos com més prompte del que va a ser la línia d'actuació d'aquesta legislatura"

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Hay que ver cómo ha mejorado Torrent en poquito tiempo

Anònim ha dit...

Hay q ver como se apropian los logros conseguidos del anterior gobierno para hacer creen q trabajan. Ese sorteo estaba paralizado por las eleciones de mayo y ahora se apuntan el tanto. ver para creer!!!

Anònim ha dit...

Uff. açò no és res comparat amb el que ens espera, d´ací a 2011 anem a tindre autobombo i publicitat institucional fins en la sopa, ja voreu, ja...

Anònim ha dit...

Un exemple de l'autobombo: fins enguany, el concert "Per Nadal, música i solidaritat" era una festa dels xiquets d'educació especial de Torrent i de les seues famílies. L'alcalde anava sempre, però no feia mai cap discurs; prenia seient entre els pares i estava fins el final. Enguany, l'alcaldessa va anar, va fer un discurset i se'n va marxar per on havia vingut: això és aprofitament del temps i de l'espai, de tots els espais.

Anònim ha dit...

O sea, si lo hubiere hecho estaría bien, pero cómo no lo hizo y MJ si ya está mal. Coño, ser más consecuentes.

Anònim ha dit...

Lo del concert es veritat. En ixo els sociates tenen rao

Anònim ha dit...

No es cuetión de tener o no razón, uno no lo hacía, por qué no se le ocurrió ya que eso para él no era relevante, y el otro considera debe hacerlo.

Anònim ha dit...

hesta alcaldesa le gusta el micro un mazo mas trabajo y mover el culito uuuyyyyy perdon

Anònim ha dit...

Ha ver que hace el percebe Veigas, si se inventa otra carámelada este fin de semana ja, ja, ja, ja, ja,

Anònim ha dit...

no haremos la gran MAMADA

Anònim ha dit...

Pero si lo haceis todos los dias, se os ve cara de eso.

Anònim ha dit...

SERA posible torrent te dos cares dos cares ben diferents la de la avinguda en els seus palmerals ben cuidats ab jardins que donen goig vorelos,
A la cara del desastre que tenen montat al barri de BENISAET a on la droga les amenaçes als veins i la anarquia total son el pa de cada dia nomes per aço no li tenia que votar ni el tato , encara que yo li donare encara un vot de confiança 1 torrenti.