Fotobreus alcaldessa Nadal

diumenge, 30 de desembre de 2007

Mª José Català comparteix un sopar nadalenc amb els immigrants temporers de Torrent

48 immigrants van gaudir d'un sopar en un restaurant proper al campament en el qual resideixen
Gabinet Comunicació Aj.Torrent, 27/12/07 - L'Alcaldessa de Torrent, acompanyada per diversos membres de l'equip de govern, va assistir anit a un sopar amb motiu de les festes nadalenques al costat dels temporers immigrants que resideixen en un campament situat en el polígon Mas del Jutge. En el sopar, al qual van assistir 48 treballadors, també es trobaven presents Joan Brusca, president de La Unió, així com els regidors de Medi ambient, Jose Gozalvo, la regidora de Benestar Social, Pilar Vilanova, la regidora de Sanitat, Sagrari Carratalà, i el regidor d'Urbanisme, Santiago Martí.

L'alcaldessa de Torrent va felicitar els Nadal als comerciants del Mercat de Sant Gregori
Gabinet Comunicació Aj.Torrent, 26/12/07 - L'alcaldessa de Torrent, Mª José Català, es va reunir aquest matí amb els comerciants del Mercat de Sant Gregori per a felicitar les festes nadalenques. Després d'un piscolabis, l'alcaldessa ha lliurat un xicotet obsequi a cadascun dels assistents.

L'alcaldessa celebra el Nadal amb els venedors del mercat central
Gabinet Comunicació Aj.Torrent, 28/12/2007 - Català, acompanyada d'altres membres de la Corporació, va participar en un vi d'honor celebrat ahir al migdia amb els comerciants del mercat situat en ple centre històric del municipi. L'alcaldessa va felicitar els nadal als diferents venedors del mercat i va animar als veïns a seguir apostant pel comerç local.

1 comentaris:

Anònim ha dit...

crec que els venedors del mercat Central, es mereixen mes reconeiximent per part de la Alcaldesa i del Ajuntament, perque estan aguantant, el mercat, i son ya mols poquets els que queden, cuatre gats, i ha pensat el Ajuntament, que fará quant éstos poquets, es jubilen.