Fotobreus Torrent, 9 al 14 desembre

divendres, 14 de desembre del 2007

Betlem monumental
Torrent exposa un betlem monumental de 23 m2 en l'edifici Metro. És obra del mestre betlemista José Albacete Peinado. Veïns de Torrent i usuaris del metro podran gaudir des d'hui mateix d'un Betlem monumental que ha quedat instal·lat en l'edifici Metro de la ciutat. L'acte d'inauguració es va iniciar amb l'actuació de la coral infantil de la Unió Musical de Torrent, que va interpretar cinc nadales tradicionals, encara que amb ritmes originals.



Dinar Dones de Torrent
L'Associació Dones de Torrent va celebrar dijous 13 el seu 17è aniversari amb un dinar en un restaurant de la localitat.










Arribar a l'elit
L' exseleccionador nacional d'handbol Cèsar Argilés va donar dijous a Torrent una conferència sobre com arribar a l'elit en l'esport. Forma part del cicle de xarrades “L’esport, un instrument educatiu”, organitzat pels equips Unió Bàsquet Femení Torrent i el Nou Bàsquet Torrent i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Torrent, la Fundació Esportiva Municipal i la Caixa Rural Torrent.
















Autoestima
10/12/07 La delegació de la Dona va celebrar una xarrada sobre l'autoestima. La conferència “Solidaritat amb un mateix” va ser impartida pel psicòleg Fernando Tena.










Puríssima i encesa de llums
Torrent va celebrar dissabte passat la festivitat de la Puríssima, organitzada per la cofradia de les Filles de Maria i Santa Teresa. Al matí, les clavarieses i cofrades van celebrar la missa major en l'Església de l'Assumpció de La nostra Senyora. A la vesprada, es va celebrar la tradicional processó que va seguir el recorregut habitual pel nucli antic de la ciutat, acte al que va seguir el tir d'un castell de focs artificials.Tot seguit, la comitiva formada per les clavarieses de la Immaculada es va dirigir a la plaça Bisbe Benlloc per a procedir a l'encés de la il·luminació nadalenca. Centenars de torrentins es van congregar un any més a la porta del consistori per a presenciar l'engegada de les llums de Nadal. La novetat d'enguany va consistir en l'aparició de dos patges que portaven una menuda llum i que van lliurar a l'alcaldessa de Torrent, Maria José Català, i a la clavariesa major de 2007, Amparo Mora Chinesta. Elles van ser les encarregades de conducta a l'encés, que enguany es perllonga al llarg de tota l'Avinguda País Valencià en els fanals, en lloc d'en les palmeres com venia sent habitual. A més, com gest de protecció del medi ambient, enguany l'arbre de nadal és artificial.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Supongo que no habrá pagado mucho, pero el dinero que os ha dado se nota mucho: la rebonica en todas las fotos, y el Pp lo hace superbien. ya no se distinguen el CDT del PP y el millortorrent, sólo qu euno está en castellano y el otro no. Qué control de medios pepero tan asqueroso, hasta con los blogs de internet!!!!

Anònim ha dit...

Si una alcaldesa paga a una página de mierda como esta, ya apaga y vámonos. Qué obsesión tienen algunos

Anònim ha dit...

Reialment és molt trist llegir alguns comentaris als blogs i sobretot la mania amb éste. Quan mT publica noticies del PSOE o del Bloc, es catalanista i socialista. I quan publica noticies de l´Ajuntament, és del PP i l´Alcaldessa li paga diners. Se pensa el lladre que tots són iguals, gràcies a Deu el comprar voluntats s´ha acabà el 27 de maig i hui l´stendart de les subvencions solialistes s´ha acabat morint-se ell a sóles de poder.

Algú enten d´independencia a l´hora de publicar noticies?

Anònim ha dit...

En articuls com el del si a TV3 no crec se puga dir que este blog es pepero, mes be es catalaniste del bloc catalaniste, queda clar. aixina que no poseu del pp, per que si no teniu probes aixo se diu calumniar i esta mol lleig

Anònim ha dit...

Alguna gentuza del PSPV-Torrent, se creen que son los únicos socialistas y que tiene patente de corso, y todo lo que no es comprado por ellos, y que son honestos, son comprados por el PP, verbigracia el Tongorrenti.com, así le ha ido. Vaya pandilla de descerebrados.

Anònim ha dit...

estic de acord, en el anónim, que ha escrit,a les 16:45. en valenciá, ni ha, que no enten, que se pot dir noticies,de un partit i de atre, perque, se es independent-feliç NAdAL i any 2008, a tots.