Fotobreus Torrent Desembre

divendres, 7 de desembre de 2007

05/12/07 El Col·legi Santa Teresa decorarà l'arbre de Nadal de l'Ajuntament. Han fabricat adorns en forma de boles amb paper reciclat de colors. L'alcaldessa de Torrent, Mª José Català, ha rebut una representació del Col·legi Santa Teresa en el Saló de Plens de l'Ajuntament. El motiu d'aquesta visita ha estat el lliurament per part de 50 alumnes de la decoració que enguany lluirà l'arbre de nadal que es col·locarà en la porta del Consistori.

03/12/07 - Centenars de torrentins s'han concentrat enfront del consistori de la ciutat, en senyal de repulsa davant l'últim atemptat de la banda terrorista ETA, perpetrat dissabte passat, on havia mort en principi un guàrdia civil.


Els voluntaris de Protecció Civil de Torrent van celebrar el passat cap de setmana el seu dinar anual, al qual van assistir tant l'alcaldessa de Torrent, Maria José Català, així com el Secretari Autonòmic de Governació, Luis Ibàñez i la directora general d'Emergències, Irene Rodríguez.


L'Assemblea Local de Creu Roja va celebrar divendres passat el seu tradicional sopar de nadal, al qual van assistir els voluntaris que al llarg de l'any fan possible el desenvolupament de les activitats de l'associació.

La banda del Cercle Catòlic de Torrent va celebrar dissabte passat l'últim dels actes organitzats en honor a Santa Cecília.El Saló d'Actes de l'Ajuntament de Torrent va acollir diumenge dia 2 l'estrena del curtmetratge “Un Més”. L'aforament del saló es va omplir per complet per a assistir a la primera passada pública del documental que reflecteix el dia a dia de les persones amb discapacitat. Després de la projecció, es va celebrar una taula de debat en la qual van participar l'Alcaldessa de Torrent, Mª José Català, el director general per a les Persones amb Discapacitat, Pedro Hidalgo, Eduardo Gómez, un dels realitzadors del documental, José Bernal, President de ADISTO, i Benito Nemesio, en representació de la CAM.

La jornada del Dia Internacional del Discapacitat es va tancar amb la inauguració de l'Exposició de fotos que es van realitzar durant l'enregistrament del documental “Un Més”. Aquesta mostra estarà exposada fins al pròxim 14 de novembre en la sala d'Exposicions de la CAM.