Militants i simpatitzants socialistes es van reunir per a celebrar el tradicional berenar de Nadal

diumenge, 30 de desembre de 2007

Veiga demana esforç, convicció i vocació de servei als militants socialistes
Més de 150 militants i simpatitzants del Partit Socialista a Torrent van celebrar el tradicional berenar de Nadal, un acte de trobada i convivència de la gran família socialista torrentina.

Al llarg de l'acte, celebrat en la seu de l'Agrupació Socialista, els militants i simpatitzants van fer balanç de l'any transcorregut, destacant-se que en els tres últims mesos han estat més de cinquanta les noves sol·licituds d'ingrés en l'organització socialista.

El portaveu del Partit Socialista de Torrent, Pepe Veiga, va instar a militants i simpatitzants socialistes a “treballar junts amb esforç, lleialtat i convicció per a aconseguir el triomf en les eleccions generals del pròxim mes de març i per a poder representar al PSOE en la gran responsabilitat de vigilar a l'actual govern des de l'oposició”.

Veiga es va dirigir a la “família socialista” en el tradicional berenar que cada any organitza el partit en la seua seu local per a felicitar les festes. El portaveu socialista va reiterar la missió dels socialistes de fiscalitzar les accions errònies del PP i proposar millors alternatives. Más de 150 persones van donar suport a aquesta iniciativa i van celebrar la intenció de Veiga de portar a terme propostes que ajuden a millorar la qualitat de vida dels ciutadans de Torrent.

Per al portaveu socialista “tots som necessaris per a aconseguir aquests objectius, i tots tenim la responsabilitat d'assolir de nou un govern municipal socialista, obert i democràtic, perquè el poble de Torrent ens vol i ens necessita”.3 comentaris:

Anònim ha dit...

SOY SOCIALISTA, LO RECONOZCO, PERO MIENTRAS VEIGA Y SUS ACÓLITOS NO DEJEN DE QUERER CHUPAR DEL BOTE, EL SOCIALISMO EN TORRENT ESTÁ ACABADO. "RENOVACIÓN POR FAVOR" Y LOS DEMÁS A CASITA A DORMIRLA QUE YA ESTÁ BIEN

Anònim ha dit...

pacheco, encarna, m creu iros vosotrosa vuestra casita

Anònim ha dit...

SEGURO QUE TU ERES DEL GRUPITO DEL VEIGA, VETE TU A TU CASITA SI ES QUE SABES DONDE ESTÁ